Podniebna swoje ataki i ton wysaki, żądania tłumaczenia się nazywasz propozycjami, swoim zdaniem itp heh, do tego jeszcze to że w ogóle tu piszę to jest zrzędzenie, to po co zakładać wątki? praktycznie rozliczasz mnie, jesteś bliska od wzięcia notesu i odkreślania co już wykonałam z "propozycji a co nie" no koszmar, bo mnie rozliczasz...
Blanko ja właśnie jestem realistką:) trochę mało realna jest porpozycja czy też rozkaz bo tak brzmi zamieszkania w kawalerce:) jakbym mężowi powiedziała to by się chyba przewrócił, do tego muszę w iluś tam postach tłumaczyć dlaczego nie, no paranoja, czy ja mam przymus korzystania z każdej rady jaka tu padnie??? NIE, to jest właśnie wsparcie, możesz coś zaproponować ale WYBÓR pozostawiasz osobie którą "wspierasz" Podniebna...
Cv rozsyłam, pracy szukam, mieszkania szukam, Podniebna możesz odhaczyć!
Wiecie co, takie radzenie kojarzy mi się z jedną babką która mnie zlinczowała na innym forum że nie karmię piersią, miałam z piersiami ogromny problem i karmieniem, byłam w takim stanie że kompletnie zdezorientowana nie wiedziałam co robić, dziecko wyło, non stop głodne ale z kolkami a ja poraniona dostawałam na łeb, w końcu posłuchałam rady położnej która doradziła karmienie mieszane i odciąganie mleka i wiecie jaka była jej reakcja: po co ja się pytam jak i tak robię inaczej po co ja się skarżę jak i tak robię inaczej, po co ja w ogóle piszę o pomoc jak i tak robię inaczej, wyzwała mnie że posłuchałam położnej a przecież ONA radziła mi inaczej, na końcu oskarżyła mnie że ja w ogóle nie chciałam małej karmić piersią itp Bardzo ona podobna do Twojego stylu doradzania, ale korzystasz z mojej rady albo na pewno nic nie chcesz zrobić, no koszmar...
Kajuniu właśnie napisałam że ze studiami tak jest, nie przydają się w znalezieniu pracy w sensie kierunek jaki robisz nie zwiększa szans ale masz napisane że masz wykształcenie wyższe, jak juz to zdobędę pomyślę o dokształcaniu moze już rozsądniejszej magisterce, tak jak piszesz.
Atakowania się czuję kiedy jestem atakowana. Szukanie rozwiązań inaczej wygląda.Mam też plan robić makijaże sylwestrowe. Podniebna możesz odhaczyć.