unek10 napisał(a):Mam dość , psycha moja siadła,zazdrość przesłania mi oczy,wkręcam sobie jakieś irracjonale filmy o zdradzie
unek10 napisał(a):Cała komunikacja miedzy nami leży,ja nie akceptuje tak gwaltownej zmiany,wnerwia mnie wszystko mimo ze starałem sie jakoś to tłumaczyć.
Liseq napisał(a): inaczej skończyć to się może choćby na przykład.. wizytami na czatach w poszukiwaniu nicków z $$ w nazwie.
mahika napisał(a):Ewka, wydaje mi się ze odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz w postach napisanych juz przez unka. Ale pewnie mi się tylko tak wydaje.
Cacanka napisał(a):Pierwsza moja myśl- jeśli wcześniej nie była mega blisko kościoła, taka fascynacja może się bardzo szybko skończyć.
Liseq napisał(a):a już żem ci mówię. Takie niki na czatach to dziewczyny (chłopaki czasem zresztą też), którzy szukają tzw. sponsora na dłuzej lub na jedno spotkanie. No prostytucja po prostu.
Oczywiście o nic autora posty nie osądzam, tylko znam po prostu niektórych ludzi i często słyszę jak to właśnie bywa. Oby cię to oczywiście nie dotyczyło :*
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 121 gości