---------- 18:53 22.08.2010 ----------
ewka napisał(a):I co tam, panie Filemonie? Jakie plany na niedzielę? Piękna pogoda!
a pan filemon wybrał się dzisiaj już drugi dzień z rzędu na małą przejażdżkę pociągiem podmiejskim...
u nas teraz coraz więcej jest takich fajnych, luksusowych, z klimatyzacją, wyciszonych i suną jak po maśle, że siem człowiek czuje jak na zachodzie...
dzisiaj odwiedziłem grób mojej babci - zapaliłem jej lampkę i położyłem kwiatki... ale i tak wiem, że ona jest nie tam gdzie byłem, tylko gdzieś tu bliżej przy mnie i trochę mi pomaga - załatwia moje sprawy z jakimiś "wyższymi instancjami", bo właśnie niedawno mi się śniła i był to sen przyjemny i niosący nadzieję...
pogoda fantastyczna była! bardzo przyjemnie i wycieczka udana - szkoda jedynie, że samotna...
-=-=-=-=-=-=-=-
marie, a czy boisz się czegoś konkretnie, czy po prostu gdzieś w zakamarkach duszy jakieś niejasne zjawy Ci pomykają...?
---------- 00:59 23.08.2010 ----------
1 Zarejestrowany, 0 Ukrytych i 0 Gości
no i proszę... zero gości, nikt się nawet nie ukrywa i tylko jeden zarejestrowany obecny... a ten jeden, to znowu... JA - samotny biały żagiel...