No bo ja juz nie wytrzymałam. Przez kupe miesiecy czytaam wypowiedzi przyklejonego, przykleił sibie obraz osoby, niezwykle religijnej,koscielnej, wierzącej jakich mało, człowiek pełni miłosierdzia, nakazywał i doradzał ludziom w potrzebie, zjednoczenie, szacunek itd , a tu na taki powazny problem poprostu kaze sie dupom obrócić,jednym slowem ma dziewczyna uciekac od człowieka ktory potrzebuje pomocy bo PO CO JEJ PROBLEM??tak?? i jeszczse ironizuje dodając bezsensownie, wten czas ja także bezsensownie go potraktowałam
Mahiko, uwazam ze twoja ocena na moja odp jest nadwyraz niesprawiedliwe, wziełaś w jeden worek wszystkie moje wątki na tej stronie do jednego wora, bardzo mnie to dotkneło gdy przeczytałam zarzut twój że ja moimi wypowiedziami krzywdze ludzi , i robi wiecej szkód? czy ja kogos pchnełam do samobójstwa? czy ja komus kazałam usunać ciąże? o jakiej szkodzie miałaś na mysli?
Opierałam się na powyzszych odp, nic nie zostało znadinterpetowane,tak pisało to co napisałam
Jest to bardzo nie sprawiedliwe z waszej strony, ja stanełam w obronie chłopaka jak i dziewczyny, że nie warto wszystko rzucac i uciekać pizdu, trzeba pomóc osobie która jest w tarapatach, naprawde baardzo sie pomyliłam co do tego forum, myslałam że jest to forum, gdzie udziela sie wsparcia i pomocy, przynajmniej miało mieć takie założenie, a tym czasem odzew mój , który miał przesłanie jako danie szansy, został wjebany w szambo,
Ja pierdziele,ja jako kolejna osoba, została wykoszona z tego forum ( w mafii portalowej jesteście czy co???)
Prosze Admina o wykasowanie/ zamkniecie wszystkich moich wątków, ja sama juz niestety nie dam rady usunąć.
I sprawdziło się przysłowie, chcesz pomóc?to sobie zaszkodzisz. Prawda.BRAVOO dla głupiej ,pozjadającej wszystkie rozumy, szkodzacej na tym portalu Nnicoli.Biss
Jeslikiedykolwiek ktos uznał że moje odp moga doprowadzic do tragedi zyciowej cholerie pakac mi sie ztego powodu chce. Przez te lata co bylam nie mialam zamiaru kogos doprowadzic do takich przypuszczen.
A ja myslałam że co niektórzy byli moimi "aniołami"
Zmęczyło mnie to wszystko, ehh nawet pisac sie odechcialo
Jakbyscie na spokojnie przeczytali chociaz kioka moich wypowiedzi to byscie zauwazyli nie zadna przemadrzałą osóbke, tylko, zaleknionego dzieciaka, i bardzo mi daleko do cwaniakowania
Mahiko,napisałas to co osobiscie myslisz, lecz jakbys mnie w realiach ujrzała to bys zobaczyła rotrzęsionego psiaka z obędem w oczach, a chciałabym, byc taka pewna siebie jak mnie spostrzegasz.
Napisaam to co chciałam na zakonczenie
Przepraszam, że wczesniej nie przejżałam na oczy jak jestem tu nie mile widziana, i wszystkie moje rady sa najłagodniej powiedziane do dupy. Juz przeszkadzamc wam nie bede. Szkoda ze wczesniej nie wiedzialam ze moje wypociny sa zupelnie zbędne. Bawcie sie dalej,