sala nr. 5 / Sanatorium Pod Zwiędłym Filemonem... ;-))

Problemy z partnerami.

Postprzez Filemon » 11 sie 2010, o 20:56

biscuit napisał(a):a pod wyeksponowaną pachą miśka

całkiem wypasiony chomik w gratisie
:D

DOBRE! :lol:
Ty to masz wyobraźnię, ciacho wilczaste... :)
Filemon

Postprzez żabka » 11 sie 2010, o 20:58

mi ten misiak z zastrzykiem się podoba..
pożyczam go i oddaje ::D
żabka

Postprzez Filemon » 11 sie 2010, o 21:05

biscuit, a fokule to Ty mojego miśka... sklonowałaś i dwa teraz som! :lol:
Filemon

Postprzez kici » 11 sie 2010, o 21:38

ja juz Was dzis opuszcze. udam sie w jakis zakątek zeby poczytac troche :)
ale napewno zajrze jeszcze w poznych godzinach nocnych, wiec nie szalejcie za bardzo z tymi miśkami :lol: bo moze niektorzy beda spac juz :wink:
Kocykiem tez przykryje wszystkich jak juz bedziecie spac 8)
Wiec sprawujcie sie dobrze :P
kici

Postprzez Filemon » 11 sie 2010, o 21:41

przyjemnej lektury, kici :)
ja już od kilku dni mam przestój w tym obszarze, więc wiesz co...? chyba pójdę za Twoim przykładem i też otworzę książkę... :)
Filemon

Postprzez marie89 » 11 sie 2010, o 21:54

biscuit napisał/a:

a pod wyeksponowaną pachą miśka

Very Happy

dostałam ataku gigantycznego śmiechu...

dzięki:************

ps: ten misiek to nawet nawet :wink:
marie89

Postprzez zizi » 11 sie 2010, o 23:05

http://www.youtube.com/watch?v=Ib4Q399F ... re=related

uśmiałam się dziś......jak wieczorem wracałam ze spaceru....

mijałam grupkę mężczyzn...a któryś mi zaśpiewał:You are so beautiful

:lol:

moja ulubiona piosenka

...........

a u Was czytam,,,,że wesoło i chomiczkowo się zrobiło :lol:
zizi

Postprzez ewka » 11 sie 2010, o 23:18

biscuit napisał(a): a pod wyeksponowaną pachą miśka

:D

O rety:) Alem się uśmiała;))

Przypomniał mi się film "Ile waży koń trojański"..... kto widział, ten wie o jaki moment chomikowy chodzi. Sala kinowa zarechotała gromkim śmiechem... a ja się normalnie poryczałam.

Tu jest zdjęcie - pierwsze po prawej :)

http://nudografia.pl/Magdalena_Walig%C3%B3rska
ewka

Postprzez kici » 12 sie 2010, o 03:21

Wstapilam jeszcze na chwilke żeby niektórych kocykiem okryc :wink: no i oczywiście sprawdzić co tu sie dzieje :) cisza i spokój więc mogę spokojnie udać sie do łóżeczka.
A za te noce obchody to ja jutro chce lizaka :lol:
kici

Postprzez PodniebnaSpacerowiczka » 12 sie 2010, o 07:35

Dziękujem kici:

Obrazek
PodniebnaSpacerowiczka

Postprzez Cacanka » 12 sie 2010, o 08:22

Kici, dla Ciebie za to okrywanie kawka. Mam nadzieję, że będziesz miała dziś świetny dzień.

Obrazek

Czy ktoś jeszcze ma ochotę na kawkę?...Chętnie przygotuję dla każdego. Zapraszam na taras- zapowiada się piękny dzień ... 8)
Cacanka

Postprzez Filemon » 12 sie 2010, o 10:32

cześć, witajcie... dzień jest u mnie piękny, słoneczny a mnie jest bardzo źle na duchu...

przytłaczają mnie praktyczne życiowe problemy poważnej natury, które będą wkrótce wymagać ostatecznych trudnych dla mnie decyzji i rozstrzygnięć... cały czas trzeba też coś załatwiać, dowiadywać się, itp... trudno mi to robić, kiedy na co dzień przeszkadzają mi w tym lęki i depresyjność... :( staram się, mimo przeszkód... jednak do tego obciąża mnie jeszcze atmosfera w domu, w którym mieszkam - niedobre stosunki z matką, jej ciężka choroba... nie słyszę dobrego słowa, tylko najczęściej przeciwnie... do tego jeszcze wiążą nas właśnie te praktyczne sprawy życiowe, które trzeba wspólnie rozwiązać, do czego przydałaby się wzajemna życzliwość i zrozumienie...

jest mi naprawdę ciężko i chce mi się teraz płakać...
postanowiłem się tu wypisać, żeby trochę sobie ulżyć...

chodzę obecnie do nowej terapeutki, której podejście i to co proponuje budzi we mnie nadzieję, jednak spotkania są dosyć rzadkie a na dodatek ona właśnie niedawno stwierdziła, że widzi przesłanki w moim przypadku, żeby zbadać (pewnymi używanymi przez nią metodami) czy w moim życiu nie miało miejsca wykorzystanie seksualne w dzieciństwie... - wczoraj mieliśmy spotkanie, na którym planowaliśmy przeprowadzić takie badanie, ale w mojej obecnej sytuacji życiowej i emocjonalnej zdecydowałem się to przełożyć, bo gdyby taka "bomba" jednak wybuchła, to byłoby to pewnie jeszcze jedno obciążenie, które zwaliłoby się na mnie i nie wiem czy obecnie bym to uniósł... :(

do tego jeszcze, moja najbliższa przyjaciółka, którą znam chyba ponad 10 lat nagle zaczęła mi mówić rzeczy, których słuchając patrzę na nią jak na jakąś inną osobę... jakby wcześniej ukrywała przede mną swoje prawdziwe myśli lub jakby nagle po wielu latach zaczęła myśleć inaczej... a może w głębi siebie gdzieś to podświadomie jednak odczuwałem, mimo że nie było wypowiadane, bo zawsze nosiłem w sobie pewien nieduży, ale jakby instynktowny dystans do niej i nigdy nie byłem w pełni do końca otwarty, w sensie emocjonalnym - miałem taki mały margines bezpieczeństwa i wygląda teraz na to, że dobrze, że go zachowałem... :(

zatem pewnie nie przypadkiem tak się złożyło, że otworzyłem tutaj tę salę nr 5 ... ;) bo może otworzyłem ją w jakimś sensie głównie dla samego siebie, żeby nie wylądować tak na serio na jakiejś sali w realu, w której mogłoby być dużo mniej przyjemnie niż tutaj... :(

przykro mi, że tak smucę od rana, ale taka jest prawda i nie ma jej co ukrywać, mimo że mam tendencję by się wstydzić własnej słabości i przeżywanych problemów, szczególnie właśnie gdy jest szczególnie źle lub z czymś przestaję sobie radzić... :(
Filemon

Postprzez marie89 » 12 sie 2010, o 10:40

Filemonie... :pocieszacz:

wszystko się ułoży :slonko: :slonko: :slonko:

Przytulam
marie89

Postprzez Abssinth » 12 sie 2010, o 10:50

sciski Filemonie...mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...ze ulozy sie tak jak powinno....

x
A.
Abssinth

Postprzez ewka » 12 sie 2010, o 11:11

Filemonku, nie ma się czego wstydzić, no naprawdę. Czasami jest po prostu trudniej, a wtedy inni ogrzeją. Każdy problem też jakoś się rozwiązuje... mam nadzieję, że rozwiązanie (to ewentualnie gorsze) w niczym Ci nie zagraża.

Trzymaj się
:serce2:
ewka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach