sala nr. 5 / Sanatorium Pod Zwiędłym Filemonem... ;-))

Problemy z partnerami.

Postprzez Cacanka » 11 sie 2010, o 12:16

---------- 12:15 11.08.2010 ----------

Magdi, szybki kurs wklejania fotek :D

1. Znajdujesz zdjęcie w sieci.
2. Klikasz na niego prawym klikiem myszki i wybierasz opcje "kopiuj adres obrazka.
3. Wklejasz adres do posta na forum - prawy klik myszki i "wklej"
4. Zaznaczasz wklejony adres - lewy klik myszki i przeciągasz po adresie zeby zaznaczył się na niebiesko
5. Nad ramką w której piszesz posta masz menu- małe prostokąciki z różnymi skrótami ( pogrubienie, quote, code , IMG itp. )
Gdy już masz zaznaczony na niebiesko adres obrazka, klikasz w skrót IMG

Przed adresem obrazka i za adresem obrazka powinien Ci się on pojawić

TADAM- gotowe!

Jak będziesz potrzebowała pomocy- służę

Dobrego dnia

---------- 12:16 ----------

Filemonku, a jeszcze ze śmietaną i cukrem....mrrrrrrrrrrrrrr

Zapraszam do mojego ogrodu...Chyba by nam brzuszek pękł ...:D
Cacanka

Postprzez Filemon » 11 sie 2010, o 12:23

ech Cacanka, jak ja bym chciał się wynieść z tego blokowiska gdzie mieszkam (chociaż nawet jest tu trochę zieleni i raczej spokojne i ciche miejsce)...

chciałbym mieć maleńkie mieszkanko w... Szkocji :) gdzieś na jej południu na przykład i właśnie z takim niewielkim ogródkiem...

byłem kiedyś u miłej osoby na takich wakacjach właśnie i do dzisiaj nie mogę zapomnieć...

marzy mi się, więc może jeszcze kiedyś się spełni...

a w ogóle marzy mi się zmiana otoczenia i spraw, którymi żyję - bo takie życie jak obecnie niestety wydaje mi się marne i niewarte wstawania rano... :( ja mam najgorsze poranki a do wieczora to się właśnie dopiero stopniowo rozruszam... :)
Filemon

Postprzez ewka » 11 sie 2010, o 12:25

Filemon napisał(a):siostro ewko, wniosek został złożony... :D
prosimy o rozpatrzenie i wydanie na najbliższym obchodzie... ;)

Oj, jakieś pomieszanie pojęć tutaj widzę... nie chcę żadnych wniosków, ani żadnego wydawania. Chcę tylko swoje łóżeczko i kocyk. I parę dobrych, ciepłych duszyczek obok siebie, co by sobie pogadać głośno lub cichutko poszeptać.
ewka

Postprzez doduś » 11 sie 2010, o 12:34

Lizaka chcę !! obiecali i nie dali :( skad ja to znam :evil: Sam sobie z szafki wezmę bo zasłużyłem ;)
doduś

Postprzez Księżycowa » 11 sie 2010, o 12:42

A ja mogę wejść? :D .

Może za ładny usmiech mnie wpuścicie? Taki szeroki o :D :D
Księżycowa

Postprzez ewka » 11 sie 2010, o 12:47

doduś napisał(a):Lizaka chcę !! obiecali i nie dali :( skad ja to znam :evil: Sam sobie z szafki wezmę bo zasłużyłem ;)

A proszę, ale to tak całkiem prywatnie :D

Obrazek

:haha: :haha: :haha:
ewka

Postprzez Cacanka » 11 sie 2010, o 12:52

Proszę Doduś, ode mnie masz nawet dwa...Dziś dzień rozpieszczania :D

Obrazek
Cacanka

Postprzez doduś » 11 sie 2010, o 13:15

dziękuję :) drugiego schowam jak będę chciał się znowu nagrodzić za jakiś pozytywny uczynek :)
doduś

Postprzez PodniebnaSpacerowiczka » 11 sie 2010, o 13:43

---------- 13:41 11.08.2010 ----------

Joł, joł, joł smyki-kocyki !!!

Co dobrego u Was ???

---------- 13:42 ----------

kici -> widzę pozytywne wibracje pod wpływem Sali Nr 5 :D.
Postanów sobie, że okres rehabilitacji, to okres Twojej odnowy. Bo czas smutków już wszerz, wgłąb i wzdłóż przerobiłaś. Teraz już wyłącznie po schodkach do góry.
No, nie widzę dla Ciebie innego wyjścia, kochana :).

---------- 13:43 ----------

żabka -> ja z chęcią (a nawet z chłopakiem ;)) wpadnę na te tańce, daj tylko cynk, gdzie, kiedy, co, jak i z czym ;).

---------- 13:43 ----------

Aha - chcę poskarżyć, iż w nocy jakiś kocurek krążył po mej pościeli ! Przyznać się, kto buszował i nie dawał spać ?!? ;)
PodniebnaSpacerowiczka

Postprzez marie89 » 11 sie 2010, o 14:27

a ja usiądę sobie dzisiaj gdzieś w kąciku ale blisko.. Okryję zielonym kocykiem.. I od czasu do czasu uśmiechnę.. Spojrzę życzliwie.. Oczkiem mrugnę...

Jakaś melancholijna dzisiaj..

Nie będę nic mówić... Ewentualnie się głośniej zaśmieję jak ktoś śmieszny żarcik zapoda;):):)

I się poczęstuję malinkami od Cacanki bo lubię.. Malinki, jagody, jeżyny..

Jak byłam młodsza dziadek często chodził do lasu na jagody.. Czekałam na niego cierpliwie całe popołudnie. A potem tyle jagód.. I ucierało się z cukrem i ze śmietaną.. Cała buzia fioletowa i uśmiechnięta... :o
Brakuje mi tego...
marie89

Postprzez epsonite » 11 sie 2010, o 14:54

bosz... wątek samograj ;)
straciłem rachubę gdzieś na 4 stronie a tu już 12... ;)

Filemon napisał(a):epsonite, w tym Grzesiu wysłuchanym właśnie, to ja słyszę jakąś nadzieję... Wink Smile

Bo Grzesiu to na ogół "nadziejny" jest i do słuchania i w ogóle fajny chłopak ;)

http://www.youtube.com/watch?v=lMY9vLho ... re=related

Dobrego dnia kuracjuszkom i kuracjuszom!
:)
epsonite

Postprzez Filemon » 11 sie 2010, o 16:29

---------- 16:18 11.08.2010 ----------

ewka, ja dostałem mianowanie na... tego... no ordynansa czy jak mu tam ;) a Ty na siostrę... (niejednokrotnie!) przełożoną... ;) :lol: więc się nie buntuj :D tutaj jest oddział specjalny sala nr. 5 i nawet ordynator z przełożoną w jednym łóżku leżą... chciałem powiedzieć na jednym wózku jadą! :haha: z całą resztą załogi... ja siem tam też nie poczuwam do żadnych obowiązków - ale jakieś tam podanie raz na miesiąc mogę lewą łapą rozpatrzyć, jak będzie z tego dobra zabawa, no a lizaki z kredensu też ktoś musi wydawać... bo przecież inaczej te łakomczuchy tutaj by wszystko od razu wyjadły, co nie?! :haha:

Cacanka... ja proszę o całą dostawę tych świetnych lizaków na salę nr 5. (i dla mnie od razu ze trzy, pod ladą! ;) ) bo wyglądają tak, że monitor zacząłem lizać... :lol:

a teraz wskakuję do łóżeczka, jednym wślizgnięciem pod kocyk i... zagłębiam się w... Grześka... ;) :D (jakoś mi dwuznacznie wyszło chyba... :P )

---------- 16:29 ----------

marie89 napisał(a):Jak byłam młodsza dziadek często chodził do lasu na jagody.. Czekałam na niego cierpliwie całe popołudnie. A potem tyle jagód.. I ucierało się z cukrem i ze śmietaną.. Cała buzia fioletowa i uśmiechnięta... :o
Brakuje mi tego...

jakie to miłe... :)
ja mam niewiele takich wspomnień - właściwie nie wiem dlaczego tak mało pamiętam z dzieciństwa... :(
Filemon

Postprzez Cacanka » 11 sie 2010, o 16:31

Dla Pana Ordynatora mam specjalne i to cały pakiet :D

Obrazek

a jak się Pan Filemon zasłodzi, to można dołożyć czekoladą...:D

Obrazek

Wszak niwinny lizaczek jeszcze nikomu nie zaszkodził...:D
Cacanka

Postprzez żabka » 11 sie 2010, o 17:00

Cacanka cudny kawałek..teraz będe stale go słuchac..

jak masz jeszcze takie energizujace kawałki to wrzucaj..
mam dosyć smętów w sobie..skoro się dziś do jednej szk. policealnej zapisałam..
i wtedy cyfrowe procesy graniczne nie będa mi magią :)
hehehe..

a impreza.. spoko luz, w styczniu mam urodziny.. a wczęsniej.. kiedy uprzątne trochę... porządek artystyczny..:D

przy okazji..fajnie popatrzec na słodycze z bliskiej odleglosci. zapozyczam przy okazji pare malin, jagód ..:) :wink:
żabka

Postprzez Filemon » 11 sie 2010, o 17:01

czuję, że po tej dawce słodyczy to wyląduję... na jakimś innym oddziale... i będą mi cukier pompą odsysać! ;) a dzieci w parku będą mnie oblizywać, jak kozy sól! :lol:
Filemon

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach