sala nr. 5 / Sanatorium Pod Zwiędłym Filemonem... ;-))

Problemy z partnerami.

Postprzez Filemon » 10 sie 2010, o 23:38

zizi napisał(a):...miło tu w sanatorium Filemona :lol:

dziś taka ładna noc.....może otworzymy szeroko okno na taras....

a może kocyki też tam wyniesiemy :lol:

ooo... jak to przyjemnie zabrzmiało... :) wyobraziłem sobie jeszcze takie nocne, pachnące ciepłą łąką powietrze i cykające świerszcze...
Filemon

Postprzez kici » 10 sie 2010, o 23:39

o jak to milo, ze ktos dzis muzyczke zarzucil :wink:
no to posluchajmy zizi i bierzmy kocyki, wszystkie mruczusie i na taras gwiazdy podziwiac :haha:
kici

Postprzez zizi » 10 sie 2010, o 23:48

kici nawet nie wiesz jak się cieszę ,że Ci lepiej :haha:
zizi

Postprzez Filemon » 10 sie 2010, o 23:53

---------- 23:49 10.08.2010 ----------

to i ja coś dorzucę - takie sobie łatwo wpadające w ucho... ale dosyć przyjemne i na temat... :)

http://www.youtube.com/watch?v=3E3AufboQZ8

---------- 23:53 ----------

a to jest moja ulubiona piosenka tego przedziwnego zespołu, który ma w sobie coś całkiem oryginalnego a jednocześnie ocierającego się o kicz... :)

http://www.youtube.com/watch?v=agDWCiIbxcg
Filemon

Postprzez kici » 10 sie 2010, o 23:55

zizi, no dzis mi jakos nieco lepiej niz ostatnio i wczoraj tez zle nie bylo :wink: zobaczymy jak dlugo, ehh :?
zreszta to tez zasluga klimatu salki nr.5 :)

aj Fil. przypomniles mi ta piosenka, pewne wakacje w Polsce...pamietam, ze wowczas bylam w jakims barze gdzie bylo karaoke i po kilku kufelkach spiewalysmy wlasnie ta pisenke z kolezanka :haha: i wygralysmy szampana :lol:
kici

Postprzez zizi » 10 sie 2010, o 23:59

fajne.....choć to nie mój ulubiony styl muzyki :lol:

na szczęście jest tyle różnej muzyki,że znajdzie się coś dla każdego :gites: :gites: http://www.youtube.com/watch?v=VkKOy_Oc ... re=related
zizi

Postprzez Filemon » 10 sie 2010, o 23:59

:D heeeej.... no to brawo, szczęściary... :)

a u mnie w pokoju stoi jeszcze butelka, którą kupiłem razem z moim exem w jakimś tesko czy tam fresko... :lol: i wzięliśmy ją tylko dla tego, że na szyjce są w ładnym opakowaniu zgrabnie doczepione... kajdanki w różowym futerku plus napis: KAJDANKI GRATIS!!! :haha:

p.s.
smutne jest to, że nie zdążyliśmy już ich użyć... ;) :lol:
Ostatnio edytowano 11 sie 2010, o 00:02 przez Filemon, łącznie edytowano 1 raz
Filemon

Postprzez kici » 11 sie 2010, o 00:02

Filemon napisał(a)::D heeeej.... no to brawo, szczęściary... :)

no takie z nas szczesciary, ze na drugi dzien po tym szampanie to za bardzo glowa bolala 8)

kurcze no, a u mnie to takich gratisow do niczego nie daja. a szkoda bo napewno by sie szybko sprzedaly :wink:
kici

Postprzez Filemon » 11 sie 2010, o 00:08

---------- 00:04 11.08.2010 ----------

kici, a na jakich antypodach Ty przebywasz...? :)

daleko od ziemi ojczystej?

---------- 00:05 ----------

kici napisał(a):no takie z nas szczesciary, ze na drugi dzien po tym szampanie to za bardzo glowa bolala 8)

trzeba było... się nie bić, tylko wypić! ;) :haha:

---------- 00:08 ----------

zizi, a ja mam dosyć szeroki gust...
peszek mi się podoba - w ogóle ona jest oryginalna i interesująca... :)
Filemon

Postprzez kici » 11 sie 2010, o 00:10

Filemon napisał(a):kici, a na jakich antypodach Ty przebywasz...? :)
daleko od ziemi ojczystej?

jakies 2,5 tys. km....zadne tam antypody tylko ziemia Don Kichot'a i Sanczo Pansy :P

trzeba było... się nie bić, tylko wypić! ;) :haha:

haaa...ze tez o tym wowczas nie pomyslalysmy :lol:
kici

Postprzez Filemon » 11 sie 2010, o 00:17

kici napisał(a):jakies 2,5 tys. km....zadne tam antypody tylko ziemia Don Kichot'a i Sanczo Pansy :P

łaaał... to chyba fajna kraina... :)
a gorąco tam u Was aktualnie...?

Ty wiesz, że ja jeszcze nie przeczytałem Don Kichota? - mam w domu na półce, ale jeszcze nie mieliśmy ze sobą do czynienia... ;) a w ogóle bardzo lubię czytać od dziecka i sporo przeczytałem, choć bardzo wybiórczo i właściwie niemal tylko to co sprawia mi przyjemność... :)
Filemon

Postprzez kici » 11 sie 2010, o 00:25

kraina fajna :P tylko, ze goraca...az za goraca :wink: tak w ciagu dnia to jak wystawilam termometr na taras to w cieniu pokazlo mi 39,5st...ale juz i tak jest lepiej niz w lipcu :) czekam na wrzesien, kiedy to temperatury spadna ponizej 30st!!

Don Kichot...ja przeczytalam i to w dwoch jezykach...ale co by nie mowic, wiecej juz po ta ksiazke nie siegne :lol: wole inny gatunek :wink:
zawsze jak wracam z Polski, to pol walizki to same ksiazki...w tym roku z racji ze mialam nadbagaz a placic im 10euro za kilo nadbagazu nie bede, to przepakowalam w ostatniej chwili ksiazki w bagaz podreczny i przy kontroli jakos tak celnik dziwnie na mnie patrzyl...i mruczal cos tam pod nosem :lol:
kici

Postprzez Filemon » 11 sie 2010, o 00:31

w nagrodę za... umiejętne przechytrzenie tych co chcą zdzierać z nas kasę... ;) fajna piosenka

http://www.youtube.com/watch?v=RzOcFtg4 ... re=related

jeszcze jej wcześniej nie słyszałem...
Filemon

Postprzez żabka » 11 sie 2010, o 00:32

robiłam porzadki..i dużo poszło papierów na makulaturę..którą zbieram ładnych pare miesiecy.
wiecie mieszkam sobie w pokoiku 20m2 gdzie sa 2 regały z ksiazkami (nie moimi) od podłogi do sufitu, fortepian , dwa biurka, łózko.. i jest troszkę miejsca na tańce.
wiec jak coś..to wpadajcie do mnie potańczyć, a jak ktos potrafi grac..to niech trochę przygrzeje starego.. forte..pjana..aby nie kurzył się tak mocno..
żabka

Postprzez kici » 11 sie 2010, o 00:40

dziekuje za piosenke. tez jej nie slyszalam, ale to pewnie dlatego, ze nieco zacofana jestem w polskich rytmach :wink:
a tak wogole to nawet nie wiesz jak bylam zdziwiona tym nadbagazem...pewna w 100%, ze dalej mozna miec 25kg ide sobie za bratem ktory ciagnie walizke a tu przy fakturacji zonk...tylko 20kg od kiedys tam...na wszystkim oszczedzaja...i tylko kase zdzieraja :uoeee:

ja sie pisze do grania na fortepianie :lol: jakeis tam nutki znam, wiec moge wam pofalszowac jak dacie rade sluchac :P tylko pofalszowac... :wink:
kici

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach