zagubiona0 napisał(a):
rozumiem ze jest ci przykro, ze masz prawo do zlosci i do ochoty na wyprowadzke, ale zrozum tez swoja mame, poszukaj z nia wspolnego wyjscia z tej sytuacji a juz na pewno nie namawiaj do wyprowadzki bo tak bedzie najlepiej dla was(ciebie) bo nie wiesz co bedzie lepsze.
nie wiem jak wygladaly wasze rodzinne stosunki wczesniej wiec trudno mi cokolwiek wiecej powiedziec.
Nie Nie i jeszcze raz NIEzgadzam się z takim podejsciem jak zagubiona pisze.
Nikt nie powinien pozwalac i przyzwalac na dalsze upokarzanie i zycie jakie prowadzi ta kobieta. Trzeba z tym walczyc i bardzo dobrze że chociaż wujek wyciąga do was rekę, nie powinnismy dawac przyzwolenie na takie rzeczy i dalej tkwić w tej PATALOGI . Zagubiona ty sobie nawet sprawy nie zdajesz na co ty własnie dziewczyne namawiasz?!! Na to żeby jednak zrozumiała matke? Ona próbowała zrozumieć przez całe swoje zycie, ale takich rzeczy nie da się zrozumieć,jak kobieta,matka,zona może sobie pozwolic na zgotowanie takiego terroru psychicznego.
A i jeszcze jedno zdanie Zagubionej :
jesli byliscie normalna rodzina i do tej pory nie bylo zadnej patologii to zacznij rozumiec ja bo jak narazie nie widze zrozumienia mamy tylko rzadania jak to ciebie ona powinna zrozumiec i jak to wiesz co bedzie lepiej. jest w tym gownie sama skoro i rodzina dobra ale jak cos to raczej nie pomoga a do tego corka uwaza sie za pepek ?
Sorry Kobiety ,ale czy ty ślepa jesteś że dziewczyna napisała że ojciec przychodzi prawie non stop do domu piany,,awanturuje się, wczyna sprzeczki,poniza i obraża ja i jej matke, a za tym nie dośc że nie pracuje do jeszcze przepija każdy grosz. Czy dla ciebie to nie jest patologia?? To co??? może jakby im pare razy tak ostro wpe...lił to byś dopiero uznała że zaczyna zachaczac o patologie??
Z kąd ty takie myslenie posiadasz??
ZalamanaNastolatko trzymaj się mocno i ciepło, nie jestes wcale pępkiem śwaita jak tamta wyżej Laydy tobie zarzuciła. Jesteś waleczną i silną osoba, oby tak dalej, a zycie ciebie wynagrodzi za te krzywdy co przechodziłaś i co najwazniejsze TO JEST P.A.T.O.L.O.G.I.A (jak można jeszcze naskakiwac na kogos,kto chce przerwać węzeł strachu,rozpaczy i cierpienia, nie rozumiem, wkurzyłam sie i to bardzo)