Salome napisał(a):A tak pytam, bo teraz wśród znajomych nikt nie karmi, a ja karmilam caly rok i cyce mam do bani
woman napisał(a):Bianka, jak wyjechałam z synkiem 4 tygodniowym do rodziców to w pierwszej chwili chciałam uciekać spowrotem do mieszkania w bloku, gdzie wszystko ustalone, ma swoje miejsce, czas i rytm.
A tu wszystko inne, pies szczeka, sąsiad trawę kosi, czy aby dziecka nie obudzi.
Pokój obcy, czy malutki się nie będzie bał, kuchnia na dole, trzeba biegac w nocy po schodach żeby przygotowac mleko.
Bianka napisał(a):U mnie dziś fatalnie! nie spała od 20 do 2 w nocy i ryczała, na końcu to już tak że oddech traciła! załamałam się bo nie mogłam utrzymać głowy, na leżąco miałam zawroty, desperacko potrzebuje snu a najgorsze to ze stracilam cierpliwosc, mialam ochote tylko wyjsc, nie bylo mi jej zal, bylam na nią zła, okropne uczucia!:( pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo, miałam ochotę nią potrzasnąć i wtedy wlasnie poszlam po mame, to bylo straszne:( nie chce nigdy więcej się tak czuć, zle mi z tym strasznie:(
woman napisał(a):Koniecznie oddaj córcię komuś pod opiekę choćby na kilka godzin i odpocznij!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości