Cześć Wszystkim:)

Problemy związane z uzależnieniami.

Cześć Wszystkim:)

Postprzez narkussska_16 » 27 maja 2010, o 12:02

No oczywiście przede wszystkim cześć tym "starym" tutejszym bywalcom:) Daaawno mnie tu nie było:) A dużo się pozmieniało - nie mogłam wejść hehe :) No ale jak już doszłam to login i hasło działają do tej pory te same hehe :) Nie pisze dlatego, że znowu mam problemy. Raczej pisze ot tak sobie:) Żebyście wiedzieli co się u mnie dzieje:) Moja córcia ma już roczek, tzn kończy 31maja, w poniedziałek:) I to Ona pochłania cały mój wolny czas :) Kiedy budzi mnie rano, otwieram jedno oko i widzę jej zadowolony uśmiech na twarzy, że udało jej się mnie obudzić to jest najpiękniejsze co mogę zobaczyć z samego rana:) Dzięki niej żyję i to jest chyba najważniejsze. To Ona zmieniła moje życie o 180 stopni:) Ale nie żałuję :) Jest super :) Teraz uczy się chodzić, niezłe fazy odwala hehe :) Śmiechu co nie miara jest:) Ale tak naprawdę dopiero teraz, jak mam swoje dziecko dotarło do mnie co takiego robiłam przez te wszystkie lata ćpania. Niszczyłam wszystko nad czym moja mama tak ciężko pracowała, tzn. ucząc mnie chodzić, jeść łyżeczką czy nawet takiego prostego robienia pa-pa. Tyle czasu mi poświęciła i co dostała w zamian? Mój nałóg. Naprawdę nie życzę tego żadnej matce bo ja też nie chcę, żeby moja Julka miała taki problem. Czytałam wcześniejszą wypowiedź Desideraty o amfetaminie. To prawda co piszesz, że nasz rocznik był ostatnim biorącym, a dzisiejsza młodzież jest o wiele bardziej pochłonięta siedzeniem przed komputerem niż myśleniem o dragach. Z jednej strony to dobrze ale z drugiej zastanówcie się - czy nie rośnie nam kolejne pokolenie tym razem uzależnione od komputera i gier? Przecież to też uzależnienie, tak samo jak dragi. Z tym, że różnią się objawami uzależnienia i skutkami odstawienia. Czy to nie aby zamiennik?

Na koniec wstawiam zdjęcie mojej malutkiej pociechy:)

http://img96.imageshack.us/i/6d5b7d7cf5.jpg/
http://img179.imageshack.us/i/2b2b2b577f.jpg/

Desi, Chris, Ambrozjo - co tam u Was?:)
narkussska_16

Postprzez prince » 27 maja 2010, o 19:53

Witaj!
Ech...życie cały czas uczy nas żyć.Mam nadzieję że nauka jaką Ci daje posiadanie własnego dziecka wywrze trwały wpływ na Twoje zycie,tego Ci serdecznie zyczę.

'Doświadczenie to coś,co się zdobywa kiedy przestaje już być potrzebne'-
mam nadzieję ze to się na mnie nie spełni.

Pozdrawiam serdecznie

p.
prince

Postprzez caterpillar » 6 cze 2010, o 23:48

hej Narkusska , ja Ciebie pamietam..mamy bardzo podobna historie,ciesze sie ,ze Ci sie uklada..racuj nad tym,teraz wiesz ,ze warto

Niszczyłam wszystko nad czym moja mama tak ciężko pracowała, tzn. ucząc mnie chodzić, jeść łyżeczką czy nawet takiego prostego robienia pa-pa. Tyle czasu mi poświęciła i co dostała w zamian? Mój nałóg.

ostatnio identyczna mysl przeszla mi po glowie heh

pozdrawiam.
caterpillar

Postprzez bunia » 11 cze 2010, o 08:34

Fajnie, ze jestes no i radzisz sobie :ok: ......doswiadczenia przydadza sie, mozesz innym pomoc a cora sliczna :tak:
bunia

Postprzez NNicola115 » 22 cze 2010, o 19:36

Baardzo zarypisty klimat mieszkania . :lol: Super
Boże ależ ty szczuplutka,jak chcesz to oddam ci z 6 kg ok??
NNicola115

Postprzez christmas_tree » 23 cze 2010, o 23:45

ooo !!!

super, gratuluję! ja mam do oddania 8 kilo, kto chce??

ale nie mam za długo, zacząłem właśnie zrzucać! :D

chr
christmas_tree

Postprzez Koteczek » 24 cze 2010, o 12:20

a kto chce 15kg? tyle nadmiaru mam...
Koteczek

Postprzez Ambrozja. » 29 cze 2010, o 20:47

A ja nie bede pisać ile mam do oddania......ale jeśli ktoś potrzebuje to 5 kg chętnie oddam :) Fajnie narkussska, że u Ciebie wszystko ok, u mnie w sumie tez.......bardzo długo nic nie brałam....w sumie ok 2 lat .... ale ostatnio sie zdarzyło... z czego nie jestem zadowolona, ja sie z tego chyba nigdy nie wyleczę...
pozdr. :)
Ambrozja.

Postprzez desiderata » 30 cze 2010, o 01:50

Słońce Ty moje witam Cie serdecznie !!! Aż serce mi urosło jak zobaczyłam Twojego posta !!!
Tak bardzo się ciesze że udało Ci się , że jesteś mamusia i masz córeczkę którą kochasz !!!
U mnie trochę się życie pokomplikowało po tym jak przestałam ćpać ale daje sobie rade w końcu nikt nie obiecywał że będzie łatwo .
Od 4 lat jestem czysta czasami zajaram ale towarzysko jest dobrze , zawsze może być gorzej więc ciesze się tym co jest heh :)
:buziaki: :buziaki: :buziaki: :buziaki: :buziaki: :buziaki: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :usmiech2: :usmiech2: :usmiech2: :usmiech2: :usmiech2: :usmiech2: :usmiech2: :usmiech2: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :buziaki: :buziaki: :buziaki: :buziaki: :buziaki: :buziaki: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
desiderata

Postprzez anlola » 29 wrz 2010, o 16:20

jak ty przestałaś brać?? bo ja sobie nie rade z tym?
anlola

Postprzez marie89 » 29 wrz 2010, o 16:50

narkussska_16

Masz piękną córeczkę;)

W takiej małej istotce tyle radości;)

Wszystkiego dobrego :)
marie89

Postprzez caterpillar » 29 wrz 2010, o 16:55

anlola witaj!

piszesz o tym w kolejnym watku..moze masz ochote zalozyc swoj temat w uzaleznieniach, zachecam i pozdrawiam!
caterpillar

Powrót do Uzależnienia