---------- 15:58 29.05.2010 ----------
cvbnm napisał(a):kobiety w naturalny sposob lgna do mezczyzn. nie trzeba im nic specjalnego pokazywac. to geny powoduja. dobre geny sie wyczuwa i sie lgnie.
Dokłądnie. Ale nie każdy ma dobre geny.
cvbnm napisał(a):kazdy facet ma tez w genach program popisywania sie przed kobietami.
nie ma w tym specjalnego daru, to zwykly program na reprodukcje.
Nie zauważyłem. Jeśli facet nie jest zbyt atrakcyjny to popisywanie się....dość żałośnie wygląda.
cvbnm napisał(a):kobiet jest zdaje sie wiecej niz facetow, wiec nie wiem na czym opierasz poglad ze maja w czym wybierac.
Obserwacje. Osobiste doświadczenia. Przygody na portalach radnkowych:)
cvbnm napisał(a):nie dla kazdej starczy, wiec jak juz atrakcyjni sa zajeci, spogladaja na tych mniej atrakcyjnych. z kobietami tez jest podobnie, ze tych atrakcyjnych jest jakas tam ilosc. reszta jest przecietna lub nawet paskudna. mimo to ludzie sie zakochuja w sobie, bo tak to dziala, zakochani slepna na oczywistosci, i widza cos czego nie widac. nie wiedza tez czemu sie zakochali, wiec nie ma zadnego znaczenia co uwazaja badz nie za atrakcyjne.
Owszem nie starczy dla każdej. Więc będzie sama, bo lepiej być samym niż wiązać się z kimś beznadziejnym. Poza tym.....zajętość jest niestety względna. I na każdą, nawet bardzo przeciętną, kobietę przypada tłumek adoratorów. W tym zawsze są jacyś bardzo atrakcyjni (i niekoniecznie wolni)
Nieciekawi odpadają. Proste prawa przyrody.
cvbnm napisał(a):sa jednak pewne rzeczy bardzo podstawowe, ktorych kobiety lakna. to jest uwaga, (byc zauwazona), byc adorowana, byc akceptowana, ...
wymaga to troche zabiegow, a nie cudownych wlasciwosci.
Bycie adorowaną przez mało atrakcyjnego faceta? Niektóre kobiety lubią taką zabawę czyimiś uczuciami. Bo raczej nie traktują ich starań poważnie.
---------- 16:02 ----------biscuit napisał(a):
porady to są w tej książce z Empiku, taka czarna okładka, dwie książeczki w dwupaku
albo też inne książki są
generalnie polega to na zauważeniu i specyficznym, wysublimowanym adorowaniu
w tych książkach owa "uważność" jest rozpisana na konkrety, na zachowania, teksty, reakcje itp.
Możliwe że to jedna z tych które czytałem. Bestseler podobno:) Ale prawda jest tak, że trzeba najpierw wyglądać w miarę atrakcyjnie. Bo inaczej nic z tego nie będzie. Trzeba mieć ciekawą osobowość, dobrą gadkę, odwagę, pewność siebie...............to nie są rzeczy których można się z książki nauczyć. Albo ktoś to ma albo nie. Nauczyć się można schematów, sztuczek itp itd Ale bez tego co wyżej napisałem, takie zabiegi będą nieskuteczne a co gorsza mogą odnieść efekt odwrotny do zamierzonego.