Przeczytam je, na pewno. Ale po sesji Wink
Trzymam za słowo
Mysle, ze jednak uważasz mnie za kogos silniejszego i lepszego niz jestem. Poczucie wolności? Nawet nie smiem o nim marzyc...
Masz w sobie tyle siły, że możesz się sama zdziwić. Mówi Ci to osoba, która chciała się zabić kiedyś, kiedyś... za nim jeszcze znalazłam to forum a i tu zdarzały mi się takie mysli... Wiele osób tutaj może to potwierdzić. Wyciągały mnie z niezłego bagna i jak było mi źle często nawet w nocy wchodziłam tu, na forum i czytałam te słowa, bo czułam, że nie jestem sama. Jestem bardzo wdzięczna, że mnie nie opuściły i bardzo im za to dziękuję. Jeśli ja mogłam, to i Ty dasz sobie świetnie radę. To zalezy tylko od Ciebie, tylko... I jest piękne, ale może być prawdziwe, bo każdy na to zasługuje i Ty należysz do tych osób również, bo dlaczego miałabyś nie należeć? Dlaczego?
Możesz być wolna i niezalezna i nikt nie ma prawa Ci tego zabronić, za to Ty masz prawo, a nawet obowiązek o to walczyć i nie będzie w Tym nic złego. Zapewniam Cię.
I zacznij o tym marzyć, bo to nie musi być marzenie, to może stać się prawdą, ale jedyne co masz zrobić, to wyciągnąć po to rękę. Masz w sobie siłę, która jest silniejsza od Ciebie samej i jeśli tylko zmienisz myślenie przyciągnie wszystko co pozytywne. Nie kłamię, uwierz mi próbuję tego i to się sprawdza. Zrozumiesz co dokładnie mam na myśli, jak przeczytasz książki a uwierz ni9e będziesz mogła się od nich oderwać
Wystarczy zacząć? to wszystko zbyt pieknie i zbyt łatwo brzmi. Zaczynałam juz wiele razy. I niezaleznie od tego jak daleko zajdę, to jednak w końcu znów natrafiam na ten sam mur.
Mury w zyciu są i będą zawsze, ale Ty będziesz potrafiła je rozwalić małym palcem. Te mury czasem nam pomagają być mądrzejszym... Będziesz miała zdolność radzenia sobie z nimi. Będziesz czuła tak cholerną satysfakcję, że będziesz chciała więcej od zycia wszystkiego;-) A wystarczy tylko pokochać i zaakceptować siebie...
Spróbujesz?