Sanna napisał(a):A nie możesz z kimś zamieszkać żeby mieć świadka w razie jakby co? Pisałaś chyba że Twoja siostra mieszka gdzieś niedaleko?
Jaga82 napisał(a):Wiecie czego sie boję i dlaczego jeszcze z nim jestem? Bo boje się jego zemsty. Wielokrotnie się odgrażał, że zrobi mi krzywdę
Jaga82 napisał(a): Na koniec rozmowy zapytałam czy coś jeszcze ma mi do powiedzenia.
Jaga82 napisał(a):Ewko ja wiem, że robię najgłupszą rzecz w moim życiu, że powinnam uciekać i to samo powiedziałabym każdej innej kobiecie w podobnej do mojej sytuacji.
Jaga82 napisał(a):Sikorko-nie wiem czy siebie kocham. Mam wiele kompleksów, często jestem z siebie niezadowolona, czuję, że nie spełniam swoich własnych oczekiwań, że mogłabym więcej, mocniej, lepiej, bardziej.
.Jaga82 napisał(a):Zadzwoniłam dziś do niego zapytać, co z tą sprawą, którą miał dla mnie załatwić. Powiedział, że wszystko gotowe i mogę odebrać to, co potrzebuję. Na koniec rozmowy zapytałam czy coś jeszcze ma mi do powiedzenia. Odpowiedział w najbardziej chamski z możliwych sposobów, że nie. Zabolało mnie to, bo wydaje mi się, że to ja mogłabym go traktować po chamsku i z wrogością a nie on mnie
Jaga82 napisał(a):---------- 15:56 31.03.2010 ----------
Bianko-za każdym razem gdy go ostrzegam, że zadzwonię na policję
Jaga82 napisał(a):za każdym razem gdy go ostrzegam, że zadzwonię na policję mówi mi-nie możesz mi tego zrobić; Mówiłam mu wiele razy, że facet, który bije kobietę jest zerem w oczach społeczeństwa, że tak naprawdę nie ma jaj, że jest tchórzem. Nie robiło to na nim jakiegoś specjalnego wrażenia.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 137 gości