Magdalena.. napisał(a):Chce jednak poradzić sobie sama, nie pokazuje mu, że cierpię udaję uśmiech, zadowolenie, ponieważ nie chce przysparzać mu kolejnych problemów, zmartwień. Dlatego musze sama znaleźć psychologa, który mi pomoże.
Magdalena.. napisał(a):Musze zapytać mojego brata, on nam bardzo pomaga, mi pomaga. I to on załatwiał tą terapię
Chce jednak poradzić sobie sama, nie pokazuje mu, że cierpię udaję uśmiech, zadowolenie, ponieważ nie chce przysparzać mu kolejnych problemów, zmartwień. Dlatego musze sama znaleźć psychologa, który mi pomoże.
Mieszkam w małej miejscowość, nie mu tu takich ośrodków musiałabym dojeżdżać gdzieś dalej.
Magdalena.. napisał(a):Dzisiaj, chce zapisać się na rozmowę z psychologiem.. Może on mi podpowie jak mam z nią postępować.
Jak mam radzić sobie ze stresem.
A to możliwe, że w dorosłym życiu będę mogła żyć w normalny sposób ?
Magdalena.. napisał(a):A to możliwe, że w dorosłym życiu będę mogła żyć w normalny sposób ?
Magdalena.. napisał(a):Dzisiaj, chce zapisać się na rozmowę z psychologiem.. Może on mi podpowie jak mam z nią postępować.
Jak mam radzić sobie ze stresem.
Magdalena.. napisał(a):Dopiero była na jednym spotkaniu, ale myślę, że tylko grupa wsparcia tu nie pomoże.. Raczej leczenie odwykowe kilku tygodniowe, i potem grupa wsparcia..
Takie ośrodki są refundowane, bezpłatne ? Czy za wszystkie trzeba płacić ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości