Czesc !
Mam problem (jak wiekszosc nas tutaj ) chodzi o to ze dzisiaj po raz pierwszy dowiedzialam sie o DDA i okazuje sie ze to ja ....(dodam ze trudno mi to wszystko opisac bo jestem bardzo chaotyczna w pisaniu ale sie postaram )
Nie wiem narazie co mam zrobic troche mi to pomoglo i wyjasnilo wiele moich niewiadomych co do mojego zachowania ... ale teraz nie wiem co dalej , najwiekszym moim problemem sa zwiazki zawsze "cos " w nich jest nie tak i tym razem tez...
Z moim mezczyzna jestesmy razem 6 miesiecy milosc od 1 rozmowy bo nie moge powiedziec wejrzenia poniewaz przez miesiac tylko rozmawialismy na skypie ( powod ja mieszkam w uk a on byl w pl ) przyjechal do mnie i mieszkamy razem od samego poczatku teraz mamy wlasne mieszkanie i probujemy razem cos stworzyc a jest ciezko , ja mam 26lat a on 22 ... konflikty sa od jakis 3miesiecy i moge powiedziec ze codziennie klotnie i awantury tylko teraz nie wiem kto ma racje (pewnie troche on i ja ) a mianowicie o to ze ja nie spelniam jego prosb... twierdzi ze o cokoliwek mnie prosi ja nigdy tego nie robie on dla mnie wszystko , a jezeli tylko ktos inny czegos ode mnie zada ja robie to mozna by powiedziec od reki... tak tez jest tyle ze ja zawsze mam odp na to dlaczego tego nie moge zrobic i wydaje mi sie ze ma racje . Dodam ze rowniez dochodzilo do sytuacji niszczenia rzeczy w domu z powodu klotni (z obydwu stron) Mam trudnu i imulsywny charakter ale nigdy nie trafilam na osobe tak bardzo podobna do mnie i z tego tez powodu tak chyba sie dzieje .
Trudno mi o to wszystko ogarnac tak naraz , jezeli ktos bedzie mogl mi cos poradzic bede opisywac pene sytuacje tak bedzie mi prosciej
Dodam rowniez ze zalezy mi na tym zwiazku i caly czas probujemy i ze sa pewne zmiany ale zawsze jest cos nowego a nie dopuszcamy mysli ze nie powinnismy byc ze soba . Chcemy byc razem za wszelka cene .
Prosze o jakies porady .
Pozdrawiam