Gunia76 napisał(a): W gruncie rzeczy jestem coraz bardziej zmęczona i sfrustrowana , znerwicowana i popadająca w depresję...
No to życzę zdrowia
Gunia76 napisał(a): W gruncie rzeczy jestem coraz bardziej zmęczona i sfrustrowana , znerwicowana i popadająca w depresję...
Gunia76 napisał(a):W gruncie rzeczy jestem coraz bardziej zmęczona i sfrustrowana , znerwicowana i popadająca w depresję...
Gunia76 napisał(a):Impresja jak pisałam, Terapeuta zadowolony był, ze mnie w ogóle odblokowało i zaczęłam okazywać jakieś uczucia podczas terapii ( zazwyczaj byłam opanowana i spokojna) Nie zgodzę się z Tobą ze to klasyczne rozczulanie, bo nie znałaś, nie znasz mojego życia w całości...
Mam na dzieję że nie będziecie się tu kłócić z mojego powodu, bo tego bym nie zniosła
Abssinth napisał(a):Mam na dzieję że nie będziecie się tu kłócić z mojego powodu, bo tego bym nie zniosła
a ja bym jeszcze na to zdanie popatrzyla...
czemu bys nie zniosla?
przeciez nie masz zadnego wplywu tak naprawde na klotnie dwoch tak naprawde obcych Ci osob.
i nie mialoby zadnego sensu czucie sie winna czy czucie sie zle z tego powodu...
----------------------------------
tez sie ciesze, ze sie przelamalas i wyplakalas na terapii
Księżycowa napisał(a):Jak tam Guniu u Ciebie?
Gunia76 napisał(a): Miło jest słyszeć od dziecka, mamo jak to dobrze, ze już tak na nas nie krzyczysz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości