ropucha napisał(a):Pewnie powinnam porozmawiać o tym z lekarzem, ale trudno będzie mi opowiedzieć mu o tym, że chodze na terapię:(
Cisza napisał(a): wpisz w wyszukiwarkę dieta ketogeniczna albo dieta a padaczka i to co Ci wyskoczy na temat Dieta ketogeniczna i Jej zastosowanie w epilepsji to polecam poczytać.
Orm Embar napisał(a):Przede wszystkim zmień nicka - ropuchy to bardzo miłe zwierzaki, uwielbiam jak się patrzą zdumiony tymi swoimi ślepkami a potem skaczą se gdzieś dalej szukając ślimaków, ale jeśli ten nick wybrałaś kojarząc go z mniej fajnymi znaczenia tego słowa, to se go zmień. )) Nikt nie jest ropuchą - no może złe machochy są, ale to już ich własny wybór i nie nasza sprawa.
Orm Embar napisał(a): Rozmawiałaś z terapeutą o swojej chorobie?
Orm Embar napisał(a):dlaczego niby boisz się powiedzieć lekarzowi, że chodzisz na terapię
ropucha napisał(a):Orm Embar napisał(a):dlaczego niby boisz się powiedzieć lekarzowi, że chodzisz na terapię
Bałam się , że powie, że to terapia tak na mnie wpływa i zasugeruje żebym zrezygnowała. I że będzie zadawał beznadziejne pytania np. "Jeśli się Pani tak denerwuje tą terapią to po co Pani tam chodzi?":p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości