prośba

Dorosłe Dzieci Alkoholików.

prośba

Postprzez panna nikt » 15 lis 2008, o 11:31

Czy zna ktoś może dobrą (niestety darmową) terapie na terenie Wrocławia? 2 lata temu skończyłam terapie dla osób uzależnionych i jakiś czas temu podjęłam się terapii pogłębionej ale ze względu na finanse musiałam ją przerwać. Niby było ok ale po 2 m-cach zauważyłam, że spadam w dół. Jest coraz gorzej choć funkcjonuje teoretycznie dobrze. Szukałam pomocy ale tam gdzie byłam chcieli mnie ponownie wysłać na podstawową terapie dla osób uzależnionych, ale ja naprawdę nie musze od nowa uczyć się czym jest uzależnienie. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś znał jakiś sensowny adres :).
Z góry wielkie dzięki.
panna nikt

Postprzez ewa_pa » 15 lis 2008, o 12:14

Podobno w wiekszosci osrodkow leczenia uzaleznien jest tez terapia pogłebiona ale trzeba sie zapisac i poczekac az zbierze sie grupa tyle udało mi sie dowiedziec nie wiem na ile to prawda podejdz ppo prostu i zapytaj
ewa_pa

Postprzez dark » 16 lis 2008, o 01:34

Spróbuj na Wybrzeżu Korzeniowskiego jest tam terapia pogłębiona nie orientuję się tylko czy mogłabyś od razu od niej zacząć bez terapii wstępnej natomiast znajoma przeszła tam oddział dzienny i bardzo chwaliła podejście i system pracy lekarzy będąc po kilku innych mniej skutecznych ośrodkach.Bez skierowania i na Kasę chorych.Powodzenia
dark

Powrót do DDA