nieorozumie??jak dalej zyc jak nabrac dystansu

Dorosłe Dzieci Alkoholików.

Postprzez mala20 » 21 mar 2008, o 23:07

---------- 21:55 21.03.2008 ----------

Wiec chciałam wam powiedzieć ze moj ex odezwał sie za 3 dni jak z nim zerwalam kontakt i wsumie niewiem po co bo dziś z nim na gadu pisze a on domnie ze idzie szaleć i na zaloty z kumplami jak mi to napisał poczułam rozpacz wielka i taki bol w srodku i mu napisaam tylko zapamietaj ze mnie juz masz nie kokietowac a on <oki ok hehe > takie coś a ja przejzalam cie na wylot i ze wiem ze bylam tylko wygodnym tapczanikiem a on domnie że
nie mysle tak a ja to jak inaczej to okreslisz a on domnie no ale mow co chcesz czy cos takiego ale ze przeciez tez tego chciałaś :(:( a ja ze chcialam ale ja to co innego ........... i ze pamietaj ze mi juz masz nie bajerowac i zalecac sie ................. <a on spoko :)> i jeszcze cos napisał na gadu< ide zalecic sie tak jak bylo to z tym twoim hanysem :) > a ja co masz na myśli i co chcesz przez to powiedziec ?? i nic nie odpisał a chodizło mu o koelesia zktorym dawno dawno temu chodzilam jak własnie on zemna zerwał ale dodam ze chodzilam przez 2 tygodnie ...... i jeszcze napisal mi ze ja chyba jestem zazdrosna a ja no ja zawsze jestem o wszysko zazdrosna i domnie ze musisz mnie bardzo lubiec i napsial ze myka...poczulam sie strasznie :(:( z ta rozmowa jeszcze ztym że napsial mi ze idzie podrywac ...to po co wogle sie odezwał i mi głowe zawracał :( wiec ja sie potym wszsykim wycofoałam co mi napisał i wysłałam mu eske
że zapomnij omnie .... nie dzwon...nie pisz nie odzywaj sie domnie wogole.. nie bede trwała w czyms tak toskycznym............. a on odpisał ze znowu zaczynasz a ja żę nie poprostu zrób to wyłacznie dla mnie.... i odpisał mi to kasuje juz hehe takie coś .............. a a ja i prawdiłowo .Bardzo mi trudno wiem że teraz naprawde jestem mu obojętna i byłam chwilowym dodatkiema on bedzie szalał z jakims dziewczynbami :(:( to tak boli na serduszku mogl wtedy za te 3 dni sie nieodzywac po co mi to robi :(:( i jeszcze takie rzeczy wypisuje jest mi strasznie zle chce zapomniec onim tak bardzo bardzo... chce nabrac dystnasu do wszyskiego ....... :(:( teraz wiem ze jestem nikim dla niego dokladnie wystarczyło by to okreslił po rozmowie na gadu znim jak pisał ze idzie podrywac kobiety i że nie bedzie pił ze po trzeswemu lepiej mu to wychodzi i ze nawet juz wie jak isc zagadywac ze juz szykuje .........teksty............... poczułam sie okropnie pisal tylko juz zemna jak z nikim juz tylko z koleżanka zwykła :(:( a on tyle dla mnie znaczyl ............... wiec nie mialam wyjscia by z nim juz to dalej ciagnac musiałam przerwac bo zbyt boli mnie to wszysko ........... i napisac mu te eski by juz sie domnie nie odzywał............ :(:(

tak jakby przeciol nagle cos wemnie w poł już mnie odrzucił........ sprawił ze czuje ja sie okropnie i wiem ze teraz kogos pozna a ja bylam tylko dodatkiem ajjjjjjjj zawaliło mi sie wszysko :(:( [/img]

---------- 22:07 ----------

tak jak bym była tylko chwilowa przyjemnoscia :(:( ze jak niema gdzie to przychodzi domnie?? :(:( niecierpie go czuje sie naprawde w jakims stopniu oszukana mzona to okreslic ze przychodzil tak i wpadał kiedy mu sie podobało bo był pewny ze i tak moze wpasc i sie zemna prześpij i dlatego tak wracał niepotrzebnie :(:( czy to nie bedzie tak ze jak ja tego nie skoncze sama to to sie nigdy nie skonczy i nadal moze mi z ajaksic zas przychodzic i trcu .......... :(:( ja niechce juz ja che by naprawde juz nieodezwal sie potym co mu dalm jasno do zrozumienia :(:(. bo zbyt mnie wszysko boli ..i on mi nie pozwala na wlasne zycie.............
mala20

Powrót do DDA