przez Księżycowa » 18 maja 2014, o 19:36
A mnie jakoś nie dziwi, że dzieje się jak się dzieje tutaj... też zamierzam rzadziej zaglądać. Skoro sam administrator nie potrafi ruszyć szanownej dupy, żeby przychylić się do prośby konkretnej w sprawie w sumie ważnej... ponieważ poprosiłam o usunięcie lub uklrycie wątku o bratu i jego dziecku, ponieważ obawiam się, że jestem przez nich podglądana, tonawet nie był łaskaw napisać czy jest taka możliwość.
Jeśli by się dowiedzieli o moich planach, to jestem skończona.
I śmiem twierdzić, że się rozwaliło wszystko, ponieważ kiedy admin powinien zareagować konkretnie i szybko na rażące naruszenia regulaminu, obrażanie innych, którzy nie potrafili :wziąć się w garść" i pokazać jacy to są twardzi, a nie pierdilić, ze wierzy w uczestników forum srstataratatata...
Skoro jest admin i regulamin, to od czegoś jest, bo dla mnie nie ma regulaminu... to że ktoś sobie go napisał i opublikował nie znaczy, że wszedł w zycie, bo nie wszedł... nie wiem po co admin, skoro nie pełni swojej funkcji...
Usrało się, ponieważ jakiś czas temu ktoś zaniedbał swoje obowiązki i pokazał, ze wolno robić co się podoba.... i skończyło się tak, że zrobił się syf, bo ludzie zaczeli się sami bronic przed atakami i tak mamy przepychanki... i jakieś chore środowisko a nie forum, które kiedyś faktycznie pomagało i było bezpiecznym miejscem, które jeszcze pamiętam.