przez Bianka » 5 lut 2009, o 15:43
---------- 13:36 05.02.2009 ----------
przerwalam:( przez prace:(
teraz nie pracuje, umowilam sie na 23 luty, wczesniej nie ma terminow wolnych:(
wczoraj odkrylam cos strasznego, ona ma kontakt ze swoja byla i to tą bylą z ktora bym nie chciala zeby go mial!! byli ze soba kiedys dluugo, przypadkiem odkrylam to, nie mialam zamiaru niczego szukac...pisal z jej siostra:( siostra do niego, ze ona kazala mu przekazac ze nie ma nic na koncie zeby zadzwonil on:(( a on: ze tak tez myslal ze nie ma nic na koncie, zeby przekazac zeby sie odezwala jak bedzie mogla:(( wczesniej pisal tez: nie odzywasz sie hmmm, co u ciebie? itp czyli maja po prostu staly kontakt, dzwonia do siebie regularnie:((
moze znudzil sie juz mna? wiem ze wygladam strasznie, wiecznie w dresie, w domu, zaplakana i smutna z milionem problemow:(( tego juz za duzo na moj leb, pomozcie co mam zrobic w tej sytuacji? powiedziec mu? wkurzy sie ze mu to odczytalam? co robic? do niej napisac?pomocy:((
---------- 13:36 ----------
*tam u gory mialo byc "ON ma kontakt ze swoja byla"
---------- 14:43 ----------
chyba co chwile powinnam zakladac inny watek i kazdy w innym dziale, co chwiel cos mi sie wali na leb:(:(:(
pomozcie, powiedziec mu to przez telefon? czekac do niedzieli?( chyba zwariuje do tego czasu) czy co robic?