Żonaty facet na PORTALU RANDKOWYM?

Problemy z partnerami.

Żonaty facet na PORTALU RANDKOWYM?

Postprzez toma » 1 lut 2009, o 21:12

Kto ma jakies doswiadczenia? Chetnie podziele sie swoimi.
toma

Postprzez Honest » 2 lut 2009, o 03:56

Hmm... no cóż... doświadczenia nie mam, ale myślę, że żal mi takich żon...
Honest

Postprzez Mania » 2 lut 2009, o 04:28

Jest ich od groma, szukają wrażeń panowie, niestety :evil:
Mania

Postprzez tenia554 » 2 lut 2009, o 12:48

Zastanawiam się dlaczego to robią.Dla mnie to chciałbym,ale boję się.Moim zdaniem to straszne tchórze,ale muszą się nagimnastykować,żeby nie patrzeć w oczy.A może nikt ich nie chce i biedni muszą chować się pod biurko i udawać macza.Współczuję,cieszyć się taką namiastką...
tenia554

Postprzez ewka » 2 lut 2009, o 13:24

A skąd się wie, że żonaty? Ja myślę, że internet ze swoimi wynalazkami trochę za bardzo wkroczył w nasze życia... i bardzo potrzebny jest dystans dla siebie i dla innych. Chyba nie umiałabym zbyt serio traktować takiego portalu... zwłaszcza, że doświadczenia wskazują na właśnie takie różne kwiatki. Oczywiście nie zawsze.
ewka

Postprzez tenia554 » 2 lut 2009, o 16:14

Z tytułu posta wynika że żonaty.
tenia554

Postprzez ewka » 2 lut 2009, o 16:30

tenia554 napisał(a):Z tytułu posta wynika że żonaty.

No z tytułu tak, wynika;))) Ale chyba taki gościu w swoim tam profilu nie pisze, że ma żonę i 3 dzieci;))
ewka

Postprzez toma » 2 lut 2009, o 23:41

No wiec sluchajcie, jestem taka wlasnie "biedna zona" :? i juz sie pogubilam.Dlatego zalozylam ten watek...Mozna podyskutowac. Na poczatku zeszlego roku urodzilam coreczke. W trzy tygodnie pozniej zajrzalam do kompa mojego meza - tak, ot-sobie - i w historii skype byl grom z jasnego nieba.. Czat milosny z byla dziewczyna sprzed lat 18-stu odnaleziona na NK. Przesylala mu nawet swoje rozebrane zdjecia-w tym nawet organy plciowe.Skopiowalam sobie to nieszczesne "wszystko" na dyskietke i rozmowilam sie z ta Pania telefonicznie. Powiedzialam, ze jak tak bardzo sie kochaja, to moze go sobie zabierac. Ona mnie wysmiala i uznala, ze to byla tylko zabawa. Moj maz stwierdzil to samo. Potem bylo pieklo w domu w wyniku ktorego napisal do niej, ze nie bedzie wiecej utrzymywal z nia kontaktow. Niestety, kontrolowalam dalej sytuacje i wiem, ze ona odzywala sie znowu do niego na e-mail, wiec zemscilam sie i wyslalam czat i jej zdjecia do jej meza. Nawet potem jeszcze raz kiedys probowala sie odzywac do niego, ale i to wyszlo na jaw. Po tym wszystkim byly (dla mnie przynajmniej) dwa miesiace spokoju i... odkrylam, ze moj maz loguje sie na portalu randkowym podajac prawdziwy wiek, oczekiwania itp. Oczywiscie stanu cywilnego nie podal. Wydalo sie przypadkiem, ze o tym wiem i- znowu burza. Ok. polikwidowal. Dwa miesiace spokoju... Nastepny portal i... nastepny.... Wszystko wiem. Jestem sprytna i mam swoje sposoby. Zapytacie po co to robie? Bo on mi nie daje odpowiedzi DLACZEGO TO ROBI???? Moim zdaniem kogos szuka, bo nic innego nie przychodzi mi do glowy. O ironio jednak- wciaz powtarza mi ze mnie bardzo kocha, ze jestem kobieta jego zycia itp. Tylko, ze podszywajac sie pod tego "singla" moze kiedys nim naprawde zostac...bo ja juz mam dosyc.
toma

Postprzez dziunia » 2 lut 2009, o 23:52

o cholera!
pierwsza dziwna mysl jaka przyszła mi do głowy to strach o Twoja córeczkę gdy dorosnie.
nie wiem czemu.
z drugiej strony niezły apacz z Twojego meza
a gdy-pytasz po co zakłada te konta to co odpowiada?
dziunia

Postprzez toma » 2 lut 2009, o 23:57

---------- 22:55 02.02.2009 ----------

Odpowiada, ze z ciekawosci, wiesz? Ha ha ha ha ha.... Oczywiscie z ciekawosci sie kiedys umowilam pierwszy raz z facetem i potem wyszlam za niego za maz. Czysta ciekawosc, prawda? Dzieki za posta.

---------- 22:57 ----------

Jeszcze jedno Dziunia- mi kiedys tez ta dziwna mysl przyszla do glowy....Nie - to by bylo..... :shock:
toma

Postprzez dziunia » 3 lut 2009, o 00:01

Masakra
czy mogę zapytac ile lat ma Twoj maz
bo wydaje mi sie ze to dorosły facet.
a moze ma jakies fantazje erotyczne niespełnione
kurcze nie wiem
wiesz jestem w szoku!
dziunia

Postprzez toma » 3 lut 2009, o 00:04

Ma 36. Wszystkie mu staram sie spelniac i on mnie tez. Ale jest jedno: praca wyjazdowa i to tam powstaja te jego "przygody"
toma

Postprzez dziunia » 3 lut 2009, o 00:10

uhuhuhu powiadasz "wyjazdowa"
kurcze nagle przeleciała mi przed oczyma cała sceneria tych wyjazdów\

ps: co z tym zrobisz?
dziunia

Postprzez toma » 3 lut 2009, o 00:14

najpierw pogadam na forum z dziewczynami a potem- psycholog dla mnie... Moje kontrole juz staly sie obsesja i nie wiem co z tym poczac. Powiedzial, ze mam zjechana psyche, ale to on sie glownie przyczynil.
toma

Postprzez dziunia » 3 lut 2009, o 00:24

nie masz zjechanej psychy
niech Ci tego nie wmawia
nie daj sie!!!
to jemu sie cos poprzestawiało
jesli mogę byc wulgarna to on nie jest juz nastolatkiem by wchodzic te stony. bo sadze ze na erotyczne tez wchodzi...

czy Ty wiesz ze to co on robi to jest w pewnym sensie zdrada?
dziunia

Następna strona

Powrót do Problemy w związkach