Sytuacja jest ciężka dla mnie, i wszelkie próby rozmowy... nie przynoszą efektu.
Więc:
Spotykam się z dziewczyną juz prawie 8m, w 100% jestem świadom swojego uczucia do Niej i Jej uczucia do mnie. Tak Kochamy się.
Jak to w związkach które rozmawiają wiem o jej przeszłości a Ona o mojej. Poprzednie rozdziały zostały zamkniętę zarówno po mojej stronie i po jej, ale... no wlasnie jest małe ale JEJ ostatni partner krótko mówiąc nie daje jej spokoju rozstali na parę miesięcy wczęśniej niż my rozpoczęliśmy się spotykac.. wydzwania praktycznie non stop czasami nie dzwoni a czasami nonstop - wiem że Ona nie reaguje na jego zaczepki a wręcz unika kontaktu z nim.
Rozmawiałem z Tym czlowiekiem telefonicznie poinformowałem go i powiedziałem żeby przestal to robić, spotkaliśmy się face to face i rozmowa się powtórzyła.
Typek non stop wydzwania pisze sms.
Koleś nie rozumie jak się do niego mówi językiem normalnym i jak się mu grozi.
Powiem szczerze nie wiem co mam jeszcze zrobić, żeby Typek się odczepił? Koleś jest młodszy zarówno ode mnie jak i od Niej. Czy z jego strony to juz obsesja, czy to jest normalne z jego strony??? Jak długo tak można robić??
Pozdrawiam.
PS sypnijcie dobrym pomysłem, radą.
Wiem jedno Kocham Ją i chcę spędzić z nią resztę życia, ona ma takie same myśli w stosunku do mnie.