..wybić sobie go z głowy?!

Problemy z partnerami.

..wybić sobie go z głowy?!

Postprzez zizi » 18 paź 2007, o 18:08

jestem już zmęczona!
długo trwa już ten galimatias....

cierpię..

jak zapomnieć,jak wybić sobie męża z głowy :zalamka:
Chociaż na jakiś czas. :oops: Tak ,żeby bylo mi lżej.

Radzę sobie z domem,z dziećmi...ale jest mi smutno i źle...
Czekam na jego ruch....chyba nic innego nie mogę zrobić :cry: :cry:
zizi

Postprzez iwox » 18 paź 2007, o 20:01

Ja też czekam na rady, jak wybić sobie męża z głowy? Jak żyć bez niego i cieszyć się życiem????
Iwox
iwox

Postprzez KATKA » 18 paź 2007, o 20:54

Albo krok na przód albo w tył......jeślichcecie isć do przodu bez nich to trezba by było się z tym pogodzic i czekać na kolejne fazy jak by to nazwać...zbierania sie po rozstaniu.....a jeśli w tył...czyli powrót no to nie ma o czym zapominać...trzeba się zająć soba to rada mojej starszej sporo koleżanki którą mąż długo zdradzał...a jednak sa razem...troche inaczej...bo zycie sie zmienia...spojrzenie na nie też......tak więc obojetne co postanowicie zajmijcie się sobą bo czy z nimi czy bez nich jestescie wartościowymi osobami, które zasługują na to by przeżyc swoje życie jak najlepiej...
no to tyle troche moich wypocin...nawet nie wiem czy mają sen...ja w każdym razie chwilowo doceniam to co mam wiem, ze nie o tym marzyłam ale wiem też, ze mogło być gorzej.....i czekam co dalej los przyniesie
:serce:
KATKA

Re: ..wybić sobie go z głowy?!

Postprzez ewka » 18 paź 2007, o 21:12

zizi napisał(a):Czekam na jego ruch....chyba nic innego nie mogę zrobić :cry: :cry:

Jego ruch jest ważny... myślę, że powinien widzieć? czuć?, że na ten ruch czekasz.
Buźka
:slonko:
ewka

Powrót do Problemy w związkach