Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Problemy z partnerami.

Re: Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Postprzez Honest » 2 mar 2013, o 00:09

Abs, czy Ty dostałas prac e i sie nie pochwaliłaś???? :twisted: :evil:
Honest

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 00:10

Cat- dla przypomnienia:
I co do ewentualnego kolejnego faceta po rozpadzie związku- jak już pisałam, zaakceptuję fakt, że kogoś wcześniej miał- bo i ja już miałam.
Halal

Postprzez caterpillar » 2 mar 2013, o 00:12

ee abs

ale TA mloda niedoswiadczona krew... i ten strach w oczach :mrgreen:
caterpillar

Postprzez caterpillar » 2 mar 2013, o 00:12

aaa ok
caterpillar

Postprzez caterpillar » 2 mar 2013, o 00:13

honest off top :mrgreen:
caterpillar

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 00:13

smerfetka0 napisał(a):a jaka to radosc dla faceta zakochanego w kobiecie ktory pomimo doswiadczenia dostal to jej dziewictwo :mrgreen:

Ponawiam pytanie, bo to dla mnie ważne- dlaczego to miałaby nie być dla niego radość?

Dla porównania wypowiedź mężczyzny na innym forum:
Specjalne wymagania: Nie pije, nie pali, nie ćpa, dziewica, inteligentna, ułożona, tolerancyjna, z pasją, wiek: 18-23, wyględna, pogodna.

Oferuję: Chleje piwsko litrami, palę paczkami, przynajmniej nie ćpam :), prawiczkiem nie jestem, raczej oczytany niż inteligentny, ułożony, skrajnie nietolerancyjny, pasję mam nudne jak cholera, 18 latek, garbaty i przesadnie chudy, nastrój a'la mobilny cmentarz.
Halal

Postprzez Honest » 2 mar 2013, o 00:16

caterpillar napisał(a):honest off top :mrgreen:

Ależ skąd!? Przeciez pisała o ciachach w pracy, a to ma się jak ulał do tematu sexu :haha:
Honest

Postprzez smerfetka0 » 2 mar 2013, o 00:24

halal ja napisalam ze to wlasnie jest radosc dla faceta. chociaz nie uwazam zeby wiekszosc miala parcie na dziewice.
smerfetka0

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 00:27

Aha, bo odczytałam to w tonie ironii. No i właśnie dlatego nie chciałabym też dawać jakiemuś *** takiej satysfakcji.
Halal

Postprzez Abssinth » 2 mar 2013, o 00:56

Honest napisał(a):Abs, czy Ty dostałas prac e i sie nie pochwaliłaś???? :twisted: :evil:

aaaa noo
przypadkiem dostalam, wyslali mnie na zastepstwo na czasowke na chwile, a zostalam im sie konsultantka,na pol roku, na okreslone zadania :)
pierdolnik maja, cza posprzatac, jak zwykle :D

tak mi sie poszly tentegowac wymarzone wakacje polroczne z naciskiem na nicnierobienie :P

no i, coby nawiazac do tematu seksu, firma jest generalnie w fashion biznesie, i mamy mlodociane i jakze pieknie wystylizowane ciasteczka, chrupalabym :D

niemniej jednak do powyzszych problemow dolacza sie kolejny - jako ze firma to fashion tarara i w ogole, wiekszosc ciasteczkow to geje :(

ale jednego fajnego Polaka mamy, ma na imie 'Dżesik' i ogarnia im pierdolnik w komputerach :)
Abssinth

Postprzez agik » 2 mar 2013, o 01:24

hi fajny temat.

Nie odpowiadam na pytanie, bo nie łapię się na widełki :twisted: , ale pogadac mam chęc :)
Zastanowiło mnie, dlaczego tak racjonalizujesz coś, co przecież nikogo nie powinno obchodzic?
Rónie dobrze mogłabyś ( Ty, albo ktoś inny- obojętne) wybierac partnera według innego rzadkiego kryterium- np umiejętności gry na waltorni ( mam nadzieję, zę to instrument muzyczny, hi), oraz o fiołkowych oczach, które to warunki miałyby zostac spełnione łacznie. No i co z tego? Skąd ten przymus uzasadniania swoich kryteriów?
Bo mnie to na przykład szczerze mówiąc- wali, ze chciałaś koniecznie prawiczka. Nie podziwiam Cię jakoś szczególnie z tego powodu, nie wydaje mi się tez to dziwne, czy jakieś niesamowite, ani godne piętnowania, ani też naśladowania. Chcesz i już, przecież to Twój seks nie mój.
A Ty chyba jakąs misję z tego robisz ( napisałam " chyba" ;> zauważyłaś?), piszesz, ze ludzie uważają taki warunek za fanaberię. A cóż Ci to przeszkadza, że komuś się Twój seks nie podoba? Więc dodajesz kolejny argument, o unikaniu chorób, taki racjonalny.

Poza tym piszesz, że ten warunek czystości miałby byc spełniony tylko za pierwszym razem, a co wtedy ( za drugim, czy kolejnym razem) z penisem nasączanym grzybami, bakteriami i wirusami? Po odkażeniu się nada, czy jak?

Bardzo ciekawe :)
agik

Postprzez smerfetka0 » 2 mar 2013, o 13:57

Hahahaha agik padlam :D
Ale wyjelas mi z ust to co nie umiejetnie chcialam przekazac..
smerfetka0

Postprzez limonka » 2 mar 2013, o 15:33

UHHHH..TAKI watek przeoczylam i dziewicach prawiczkach i ruchaczach :wink: :wink: :wink:
limonka

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 18:50

Edit: albo dobra, nie będę wam podnosić ciśnienia, staruszki ;) temat do zamkniecia ;]
Halal

Postprzez agik » 2 mar 2013, o 19:31

Jak tam se chcesz ;)

Mnie ciśnienia nie podniosłaś, wrecz przeciwnie- uśmiałam się, a śmiech- jak wiadomo- to zdrowie :)
Mimo tematu, z Anią z Zielonego Wzgórza mi się skojarzyła całośc. Taka walka o coś... hmmm ;) ... pełna zaangażowania. :D

Pozdrawiam :)
agik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach