mahika napisał(a):Pozwolę sobie zacytować z innego wątku.
impresja napisał(a):I ...nie dawaj następnym razem d.....byle komu .To rada na przyszłość plus zacytrowany wyzej ponownie post..
nie zauważyłam żebyś zbytnio oponowała i grzmiała nad impresją, że krzywdzi słownie kogokolwiek, w taki sposób, wytykając mu tak chamsko błędy z przeszłości
A skoro jesteś taką strażniczką krzywdzących słów, uznałam że brak reakcji świadczy o tym że takie zachowanie jest na miejscu, jest ok i nie jest krzywdzące
a to ciekawy poglad sobie wysnulas - tylko wobec mnie czy tak w ogole wobec wszystkich? nie zwracanie komus uwagi jest wedlug Ciebie przyzwoleniem i zgoda na dane slowa?
interesujaca opinia - a bralas na przyklad pod uwage fakt, ze ja nie czytam wszystkich postow i wypowiedzi? w zwiazku z czym nie mam wowczas mozliwosci odniesienia sie do kazdych slow? i rozumiem, ze ta zgoda w Twoim mniemaniu dotyczy wszystkich ktorzy wowczas na
impresje nie najechali tak? czyli kilka tysiecy forumowiczow zgadza sie ze stwierdzeniem
impresji o dawaniu d... ? czy Ty w ogole myslisz nad swoimi slowami?
co do pouczania ... hmm.. Ty tego nie robisz?
nigdy tu nikomu uwagi nie zwrocilas jesli cos Ci sie nie podobalo? kim Ty jestes? - nietykalna swieta krowa, ktorej nie mozna nic powiedziec?