Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Problemy z partnerami.

Re: Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 23:46

i ciesze sie ze czujesz sie spelniona. chociaz dla mnie nie mozna wiedziec co to spelnienie nie majac doswiadczenia, bo to proste - nie masz pojecia co cie ominelo, nie masz pojecia jak mozna jeszcze inaczej, albo jak inny ktos to robi. wiec nie wiedzac z praktycznego punktu widzenia nic po za tym 'jednym' co sprobowalas nie mozna mowic o spelnieniu. Ale ja po ktoryms facecie do tego doszlam.

Znam ten argument, ale ja się brzydzę czymś takim i właśnie dlatego tak sobie cenię, że mój facet nie miał nikogo i że ja nikogo nie miałam dlatego, że nie bylo żadnych porównań seksualnych :? nie chcę się czuć podczas seksu jak na jakimś rankingu czy tam konkursie dzielności klaczek :?
Halal

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 23:47

Nie, umiem czytać :D

Ale koniecznie musisz podszkolić się w rozumieniu czytanego tekstu.
Halal

Postprzez Księżycowa » 1 mar 2013, o 23:49

Halal napisał(a):
Nie, umiem czytać :D

Ale koniecznie musisz podszkolić się w rozumieniu czytanego tekstu.

Albo Ty w przekazywaniu informacji.
Księżycowa

Postprzez smerfetka0 » 1 mar 2013, o 23:50

caterpillar napisał(a):
ja osobiscie rozumiem. mialam takie samo myslenie przed pierwszym i po pierwszym chlopaku. po drugim juz mi sie zmienialo stopniowo. i teraz osobiscie mysle ze nie chcialabym prawiczka, bo ja wiem juz na czym to 'polega', i z prawiczkiem czulabym sie jak nauczycielka z uczniem bez podstaw, osobiscie potrzebuje mezczyzny ktory juz wie jak sie za to zabrac, i nawet jak trzeba go naprowadzic na moje upodobania to jednak jego dzialanie jest juz inne niz prawiczka, moze bardziej i smielsze.

a tam gadasz !

Bycie w roli nauczycielki to dopiero by bylo podnieciajace :twisted: :mrgreen:

heheh no moze ale to ja lubie byc ta mala biedna ktora trzeba poprowadzic :P tak samo jak i to co ma sie w metryce mnie kreci ;)

Halal - czucie sie podczas seksu jakna rankingu chyba wynika z kompleksow? wiesz ja sie nigdy tak nie czulam szczerze mowiac. dopiero nie dawno ale jak przytylam dwucyfrowa liczbe, ale ciagle mam tego samego faceta i jak bylam szczupla nie rozmyslalam o tym o czym teraz rozmyslam pomimo prawie 4 lat zwiazku.
smerfetka0

Postprzez caterpillar » 1 mar 2013, o 23:51

5. Czy jeśli kobieta ma takie podejście, powinna mimo to wejść w związek i się męczyć z poczuciem, że odbiera sobie szansę na coś wyjątkowego, czy zostać samotna do do śmierci? Lepsze dylematy czy samotność?

chodzi Ci o to ,ze jesli kobieta boi sie zwiazku z "doswiadczonym " facetem czy powinna na sile wchodzic w ten zwiazek i tu z gory zakldasza ,ze bedzie jej zle w tym zwiazku.

(tak rozumiem)

pierwsza moja mysl jest taka ,ze moze byc jej zle a wcale nie musi ,bo okaze sie ,ze nie taki diabel straszny

(tu zalezy co faktycznie jest powiodem tego strachu )

druga mysl

zawsze mozna popracowac nad tym i znalezc takiego faceta jaki bedzie mi odpowiadal.
Nie rozumiem dlaczego od razu ma sie to konczyc samotnoscia?

czsem facet z "doswiadczeniem" moze okazac sie normalnycm wrazliwym czlowiekiem, ktory jest w stanie podolac takiemu "wyzwaniu"

przeciez faceci nie dziela sie na prawiczkow i byczkow rozplodowych
jest jeszcze pomiedzy grupa ,ktora ma male dosiwadczenie praktyczne.

:P
caterpillar

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 23:52

Wszystko jest napisane jasno i wyraźnie, a powtarzanie się tylko rozmydla temat. Jak masz problem- cofnij się kilka stron wstecz, albo odpuść sobie jak nie chcesz tracić na to czasu, bo i tak nic nie wnosisz do tematu.
(to do Ks.)
Halal

Postprzez Halal » 1 mar 2013, o 23:58

czsem facet z "doswiadczeniem" moze okazac sie normalnycm wrazliwym czlowiekiem, ktory jest w stanie podolac takiemu "wyzwaniu"

przeciez faceci nie dziela sie na prawiczkow i byczkow rozplodowych
jest jeszcze pomiedzy grupa ,ktora ma male dosiwadczenie praktyczne

Oczywiście, że może być wartościowy i nie neguję tego (co mi próbują wmówić niektore osoby :roll: ....), ale jeśli to byłby mój pierwszy facet to i tak bym się czuła nie fair, że ominęło mnie wspólne przeżywanie czegoś, no... nieważne już.
Halal

Postprzez Księżycowa » 2 mar 2013, o 00:00

Uważam, ze każdy coś w nosi ale nie każdego stać by przymować nawet to, co sie komuś nie podoba...
Tak więc faktycznie spadam, bo zamiast marnować czas mogę pomóc komuś, kto to doceni. :heyka:
Księżycowa

Postprzez smerfetka0 » 2 mar 2013, o 00:00

a jaka to radosc dla faceta zakochanego w kobiecie ktory pomimo doswiadczenia dostal to jej dziewictwo :mrgreen:
smerfetka0

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 00:01

Ja doceniam każde zdanie, także osób, dla których to co piszę jest nonsensem- ale nie toleruję wmawiania mi czegoś, czego nie napisałam i podobnych najazdów ^^ jak nie widzisz banalnej różnicy- tym gorzej dla ciebie
Halal

Postprzez caterpillar » 2 mar 2013, o 00:04

Znam ten argument, ale ja się brzydzę czymś takim i właśnie dlatego tak sobie cenię, że mój facet nie miał nikogo i że ja nikogo nie miałam dlatego, że nie bylo żadnych porównań seksualnych nie chcę się czuć podczas seksu jak na jakimś rankingu czy tam konkursie dzielności klaczek

kurcze zarowna ja jak i moj obecny partner jestesmy po zwiazkach lub przygodach sexualnych, mimo lat nie bylo wcale ich tak duzo (zaledwie kilka)

ale jakos NIGDY nie czulam sie jak w rankingu nawet jakos specjalnie nie porownywalam w gowie do moich poprzednich partnerow bo z kazdym bylo INACZEJ

jedno musze przyznac ,ze z moim pierwszym facetem gdzie oboje bylismy dla siebie pierwsi jakos dlugo nam zeszlo zeby sie nauczyc i tak dokladnie to wygladalo , mysmy sie wlasciwie uczyli sexu.

jeszcze jedno

nie masz zadnej gwarancji ,ze towj zwiazek bedzie na smierc i zycie wiec moze zdarzyc sie tak ,ze bedziesz miala kolejny zwiazek , w ktorym zarowno Ty jak i on bedziecie doswiadczeni :bezradny:
caterpillar

Postprzez Abssinth » 2 mar 2013, o 00:05

Honest napisał(a):Lepiej poczytaj o nerwicy natręctw, a nie o prawiczkach...

oo dokladnie :)

zreszta, Halal sie tutaj przyszla pochwalic jak jej jest dobrze z czystym i nietknietym chlopakiem, nie tak jak innym co spia z obrzydliwymi ruchaczami, wiec w ogole o czym jest ten watek?
Abssinth

Postprzez Abssinth » 2 mar 2013, o 00:07

caterpillar napisał(a):
ja osobiscie rozumiem. mialam takie samo myslenie przed pierwszym i po pierwszym chlopaku. po drugim juz mi sie zmienialo stopniowo. i teraz osobiscie mysle ze nie chcialabym prawiczka, bo ja wiem juz na czym to 'polega', i z prawiczkiem czulabym sie jak nauczycielka z uczniem bez podstaw, osobiscie potrzebuje mezczyzny ktory juz wie jak sie za to zabrac, i nawet jak trzeba go naprowadzic na moje upodobania to jednak jego dzialanie jest juz inne niz prawiczka, moze bardziej i smielsze.

a tam gadasz !

Bycie w roli nauczycielki to dopiero by bylo podnieciajace :twisted: :mrgreen:

hmmmm Cat to chyba tak z wiekiem przychodzi :D

patrze sie ostatnio na moich wspolpracownikow...same ciasteczka, niestety hipsterzy - to po raz, po dwa - pewnie bardziej doswiadczeni niz ja :)

a od takich zabaw to ja mam Wilka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Abssinth

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 00:08

Dlaczego niby to nie radość dla niego??
Halal

Postprzez caterpillar » 2 mar 2013, o 00:09

to i tak bym się czuła nie fair, że ominęło mnie wspólne przeżywanie czegoś, no...

no wlasnie czego?

powiem Ci ,ze porownujac moje pierwsze poczynania nie postrzegam tego jako cos wznioslego raczej jak wspomnialam lekciej pierwszakow :P
natomiast TERAZ ..jest super
caterpillar

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach