oczywiście nic złego Kochana Szafirowa.
Ale.. jego warunki .. jest zmiana w papierach - poniedziałek czwartek 12- 19 + weekend 12 piątek 19 niedziela
to znaczy że jak wypadnie jego weekend nie bedzie dziecka pięć dni w domu,
w przedszkole będzie miała wykupione obiady o gdzoinie 14, myślałam ze bedzie mogła pozostawać w przedszkolu do godziny 15 bo bedą też zajęcia dodatkowe, typu angielski taniec i inne
Ja w sadzie bedę optowała za dwa razy w tygodniu od 16-18 + co drugi weekend, mówicie co chcecie inaczej dziecko bedzie kompletnie rozrzucone
tydzień temu mała wróciła z jeziora i mówi - ja byłam z dziećmi w wodzie a tatuś na kocu z Pania... o mało nie dostałam zawału - czteroletnie dziecko same w wodzie !!!!! Napisałam do niego - oczywiście stwierdził że jestem nienormalna...
Jestem przerażona, jeśli to prawda co powiedziała córka, przecież takie dziecko może sie utopić w przysłowiowej łyżce wody
co do weekendu zgodzę sie w piątek od 16 do niedzieli do 15
dziecko musi czuć że bywa w domu, nie tylko gościem
wiem że ex juz parktycznie mieszka z tamtą kobieta i dwójką jej dzieci, niebawem bedą musieli opuścić to mieszkanie gdyż należy do rodziców męża tej kobiety.. nie wiem gdzie pojdą, oboje mają 1000 zł pensji, boję sie że to chygba będzie jakaś melina
boli mnie że czas spedzany z córką to będzie czas w domu z dzićmi tej kobiety i ex - to według mnie nie jest czas w którym córka będzie się czuła ważna dla taty - czas jego i jej... przykro mi...
ostatnio mała nagle sie rozpłakała i powiedziała że tatuśz niami nie mieszka bo teraz mieszka z tymi których naprawdę kocha.. nie wiem jak będzie reagowała na cały tabun ludzi na 36 metrach kwadratowych - to bedzoe czas córki i ojca???
czy ona moze spać tam razem z tymi dziećmi w łózku...jest przyzwyczajona do swojego "dorosłego" łózka
czy to normalne by czterolatka żyła tam przez weekend??? co myśli takie dziecko skoro porzucił nasz dom a tu z nową panią i dwójka dzieci śniadanka i kolacje
pogubiłam sie, myślę że córka będzie miała straszny mętlik w głowie
gdzie będzie tam spała? czy mogę się domagać obejrzenia warunków w jakich będzie przebywała podczas weekendu i domagania sie osobnego łóżka dla niej ????