mahika napisał(a):Czy w Tobie jest?
sikorka napisał(a):Filemon napisał(a):jeśli jednak ktoś wyraźnie pod moim adresem kieruje słowa orzekające nienormalność, to... albo sam jest nienormalny jeśli nie zdaje sobie sprawy, że zachowuje się niewłaściwie, albo jest normalny ale chamski i bez kultury...
a jesli taki ktos orzeka nienormalnosc nie pod Twoim adresem a pod adresem Twojej orientacji? ja widze roznice, a Ty?
Filemon napisał(a):ooo... a to chamidło obrazki nauczyło siem wklejać...
sikorka napisał(a):nie zrozumielismy sie. dla mnie orientacja homoseksualna jest czyms nienormalnym, ale w zyciu do glowy by mi nie przyszlo nazywac nienormalnym CZLOWIEKA ktory taka orientacje posiada. czyli Ty jestes dla mnie normalnym facetem, czyli moge z Toba rozmawiac, pic kawe, isc do kina, ale Twoja orientacja jest dla mnie nie do przyjecia.
ooo... a to chamidło obrazki nauczyło siem wklejać... Laughing
mahika napisał(a):no właśnie w grzeczny sposób zasugerowałam Ci julka, że mnie to nie obchodzi
Rozumiem że wolisz takim językiem się posługiwać.
Świadczy to o Tobie nie o mnie
Pozdrawiam
mahika napisał(a):Wiesz, ja nie lubię epitetów, bezsensownych dogryzek, przeklinania, diagnozowania, agresji, co nie znaczy że mi się to czasem nie zdarza.
I wcale się nie wstydzę do tego przyznać i chciałabym kiedyś pozbyć się tego "czasem".
mahika napisał(a):Wiesz, ja nie lubię epitetów, bezsensownych dogryzek, przeklinania, diagnozowania, agresji, co nie znaczy że mi się to czasem nie zdarza.
I wcale się nie wstydzę do tego przyznać i chciałabym kiedyś pozbyć się tego "czasem".
juz wyjasniam, otoz homoseksualizm jest dla mnie sprzeczny z prawem naturalnym, z prawem wedlug ktorego zostalismy stworzeni. a ja sie tym prawem kieruje, wiec kazda sprzecznosc z tym prawem jest dla mnie nienormalna.
mahika napisał(a):ktoś to musiał wcześniej ustalić, taką normę. Pan i pani
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 206 gości