Decyzja

Problemy z partnerami.

Postprzez sikorkaa » 1 cze 2010, o 11:17

mundurowi?? mm... ciasteczka :) jestem klasycznym przykladem panny ustawiajacej sie w kolejowym sznurze ... uwielbiam mundury, szalenie mnie pociagaja :)

moja 1. miloscia byl wlasnie policjant - zwiazek od samego poczatku oczywiscie skazany na porazke, bo szanowny W. mial zone i dziecko, ale co przy nim przezylam to moje :) :serce2: bardzo udany zwiazek, aczkolwiek bez przyszlosci. mundurowi (z tego co zauwazylam poznajac w tym czasie bycia z nim multum jego kolegow) sa strasznie niewierni i kompletnie nie uwiera im obraczka na palcu zaliczajac kolejne panienki z agencji, dyskoteki ... dla mnie to wada.

mimo, ze milo wspominam ten zwiazek - ciesze sie ze zycie pokazalo mi tez inne drogi szcescia :)
sikorkaa

Postprzez alutka_87 » 18 cze 2010, o 15:14

---------- 12:21 01.06.2010 ----------

Wszystko zależy od człowieka mimo wszystko - moja przyjaciółka w wakacje bierze ślub z policjantem, kilka lat starszym od siebie - ale jest to najwspanialszy człowiek jakiego mogła sobie wymarzyć - choć takie trochę ciepłe kluchy wobec niej i pantoflarstwem zalatuje, aczkolwiek w pracy jest twardy i jest zdecydowanie dobrym ale sprawiedliwym policjantem.

Sama mam sentymencik też do mundurowego bo pierwszy raz właśnie w kimś takim się zakochałam, ale ze względu na odległość różnice wieku tę miłość trzeba było spisać na straty... Ale też go zapamiętałam jako świetnego człowieka:)

Ale jeśli ten już Ci stawia warunki (bo domyślam się, że długo razem nie jesteście) to mi by się zapaliła czerwona lampka. Jestem uczulona na zakazy - rozkazy bo sama miałam z tym jakieś doświadczenie i drugi raz bym się w coś takiego nie wpakowała. Ale Ty się musisz przekonać o tym na własnej skórze, zresztą może ten Twój Pan wcale nie okaże się taki zły na jakiego zgrywa;)

Uważaj Vija, ale i powodzenia życzę

:)

---------- 15:14 18.06.2010 ----------

I jak tam Vija, z Twoim mundurowym?
alutka_87

Poprzednia strona

Powrót do Problemy w związkach