imprecha napisał(a):Wiesz Małgoś,teraz chciałabyś ,zeby wszystko wróciło do normy,żeby on stał się znowu kochającym męzem ,po prostu brak Ci przytulenia,ciepła,kogoś w domu po powrocie z pracy,kogoś na spacer ,kogoś do seksu i chciałabyś,żeby to był Twój mąż ,ale....................jednocześnie juz wiesz to ,ze on okazał się innym człowiekiem niż myslałaś i wiesz,że to co byś chciała już z tym człowiekiem nie nastąpi.Ty to wiesz ,ale masz smutek i obnizony nastrój bo Ci jednak żal.
Ale tez już masz świadomość,ze żal jest za tym co chciałabys aby było,a co juz nie nastąpi,bo mąż okazał się innym człowiekiem ,nie po drodze już wam i to Cię przyprawia o smutek.
nasunęła mi się jedna mysl,pisałaś,że teściowa jest dysfunkcyjna po terapii ,więc może mąz jest DDA lub coś w tym stylu i moze by pójść tą drogą na terapię....tzn .on miałby pójść. Co Ty o tym sądzisz?
ale jezeli już to wyczerpałaś to pozostało Ci przeżycie pełnej załoby po rozstaniu i pozwalaj sobie na smuteka o alimenty oczywiście zadbaj bo to jest priorytet.
Pozdrawiam
Malgoś napisał(a):Oczywiście jeżeli dojdzie do tej rozmowy bo to już chyba 4 termin do którego się deklaruje...
=Malgoś"]- próbowałam i obruciło się to przeciwko mnie bo mężowi przedstawiła to w formie takiej że ja go uważam za pijaka
=Malgoś"]- próbowałam i obruciło się to przeciwko mnie bo mężowi przedstawiła to w formie takiej że ja go uważam za pijaka
Abssinth napisał(a):naprawde, im wiecej piszesz, tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze jego odejscie to najlepsze co Ci sie w zyciu zdarzylo...
Malgoś napisał(a):Abss jak je skaracam maksymalnie i kontroluję, poza tym moje dziecko czuje że nie jest przychylna mi teściowa i daje jej to odczuć w różnoraki sposób i daje jej odczuć że ma róznież do niej ograniczone zaufanie.
Rozmawiam z moim dzieckiem praktycznie na wszystkie tematy starając się dostosowywać do jego wieku słownicto i odpowiedni przekaz.
Staram się go uchronić od najgorszego na tyle na ile jest to możliwe.
Dzięki
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: cejaxexow i 227 gości