mufcia123 napisał(a):jestem nieprzytomnie w nim zakochana
mufcia123 napisał(a):On jest sadysta, tzn ma takie zapedy sadystyczne, a ja jestem maschoitksa, dla mnie to idealny zwiazek. Zauwazylam ze jak jetesmy razem lubi mi niby to przypadkiem nieswiadomie, zadac mi bol np bardzo mocno scisnie moja reke, albo pociaga mnie za wlosy jak sie pocalujemy. Mysle ze czerpie satysfakcje z tego ze mnie boli
smerfetka0 napisał(a):dziewczyny blagam....nie wkrecajcie sie znowu.
mufcia123 napisał(a):On jest sadysta, tzn ma takie zapedy sadystyczne, a ja jestem maschoitksa, dla mnie to idealny zwiazek.
mahika napisał(a):smerfetka0 napisał(a):dziewczyny blagam....nie wkrecajcie sie znowu.
a Ty co tak przezywasz, smerfetka,
niech sobie kazdy pisze co chce :]
smerfetka0 napisał(a):mahika napisał(a):smerfetka0 napisał(a):dziewczyny blagam....nie wkrecajcie sie znowu.
a Ty co tak przezywasz, smerfetka,
niech sobie kazdy pisze co chce :]
blanka kurcze przlylapalas mnie !!!blanka77 napisał(a):Dobra Limonko, zazdrościsz i tyle
smerfeta I vice versa! Stay cool!smerfetka0 napisał(a):dziewczyny blagam....nie wkrecajcie sie znowu.
limonka napisał(a):blanka kurcze przlylapalas mnie !!!blanka77 napisał(a):Dobra Limonko, zazdrościsz i tyle
mufcia123 napisał(a):jestem nieprzytomnie w nim zakochana
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 290 gości