zostawił mnie

Problemy z partnerami.

Postprzez jokasica » 28 lut 2008, o 19:40

---------- 18:25 28.02.2008 ----------

Dziekuje wam za zyczenia

Jak wczoraj był u mnie to gadalismy normalnie co slychac itp. smialismy sie i zartowalismy. Potem zaczał gadac o tym ze nie mozemy byc razem bo mam za cięzki charakter itp. Po co on mi to mowi? przeciez slyszalamm to 100 razy a ten temat mnie boli, i jeszcze pytał sie czy mnie skrzywdził! Potem pojechalismy razem na obiad do knajpki, ciagle lapal mnei za biodra, potem chcial sie ze mną tulic...pocałował mnie nawet. Ja długo walczylam by mu nie uledgac, odpychalam go, ale w koncu pozwoliłam sie przytulic i pocałowac. Co on ze mna robi :( nienawidze go. tak strasznie zle sie czuję....znow spadłam na dno studni, a byłam tak wysoko jak nie mielismy kontaktu. jestem juz taka bezradna i zdołowana. przepraszan ze marudze ale ja naprawde nei rozumiem tego faceta. Zostawł mnie a potem przyjezdza tuli i znow znika. jestem zagubiona

---------- 18:29 ----------

Powiedzialam mu potem ze jesli przyjechal z litosci lub poczucia winy ze mnei skrzywdził to nie musi tego robic, bo sie pogodzilam z rozstaniem, a on na to, ze przyjechal bo chcial mnie zobaczyc a to byla dobra okazja. Czy on nie wie ze przez to mi ciezej o nim zapomniec? mam gdzies jego kwiatki, mogl tylko esa napisac z zyczeniami skoro mu zalezało. Terazm bym przynajmniej nie była taka zdołowana...znow od poczatku musze sie zbierac

---------- 18:40 ----------

mowil ze mnei kocha..i zawsze bedzie. znow mnie wychwalal jaka wartosciową dziewczyną jestem. Po co? przeciez bez kontaktu z nim odzyskiwalam rownowage psychiczną. Nie potrzebuje jego słow, kwiatków i zapewniec a juz na pewno nie wspolczucia! po prostu chce aby zniknal.

pytał sie mnie czy ma mi wyslac swoj nowy numer jak zmieni. a ja powiedzialam ze nie bo nie bedziemy sie kontaktowac. a on na to ze to nic zlego napisac raz na jakis czas co słychac i ze kwiatki na urodziny bedzie mi kazdego roku bo mnie kocha i szanuje.
jokasica

Postprzez cosy » 28 lut 2008, o 21:05

Kurcze, gosciu ma tupet. i mysli chyba tylko o sobie. Co jemu to da że mówi że Cie kocha, skoro Cie tym rani?
Kochana, nie wiem co Ci więcej napisac..tryzmaj się i sie nie poddawaj. :pocieszacz:

A dla Natalki życzonka zdrowia.

cosy
cosy

Postprzez jokasica » 28 lut 2008, o 23:08

---------- 22:06 28.02.2008 ----------

przepraszam ze nie napisalam nic na twoje posty ale naprawde nie mam sily myslec :( zle rzeczy sie ze mna dzieja :(

---------- 22:08 ----------

po tym jak pojechal do domu pisalismy sobie smski mile, a potem doszło do ostrej kłotni. kłocilismy sie do 3 w nocy :( :cry:
jokasica

Postprzez cosy » 28 lut 2008, o 23:31

Hey,

hmm..tu miłe smski, tu kłótnia.

Ta kłótnia pewnie wynika żalu który jest w Tobie. Tak?
cosy

Postprzez jokasica » 28 lut 2008, o 23:39

nie. Mowilismy o dyskotekach i powiedzialam mu ze 8 marca wybieram sie do WM, a on na to ze tez tam bedzie. To mu powiedzialam zeby sie tam mnie nie czepial i zajał sie ta dziewczyna. powiedzial ze jestem złosliwa i zaczelismy sie klocic
jokasica

Postprzez cosy » 28 lut 2008, o 23:41

---------- 22:39 28.02.2008 ----------

Jokasico, przede wszystkim wiem że wyjdziesz z tego dołka. Teraz trafił się taki większy podmuch wiatru i Cię przewrócił. Ale jesteś silna i się podniesiesz!!! :pocieszacz:

---------- 22:41 ----------

O co mu chodzi?? Przecież to On wtedy w Sylwestra był z inną. Byc może mu nie wyszlo i teraz obraca kota ogonem i mówi że złosliwa jestes.
cosy

Postprzez jokasica » 28 lut 2008, o 23:51

---------- 22:48 28.02.2008 ----------

ja po prostu go poprosilam zeby dał mi na tej dyskotece spokoj i zeby zajał sie ta swoja kobita. on to odebral jako złosliwosc z mojej strony. Musi akurat tam jechac jak ja tam jade? pewnie to robi specjalnie, tak bynajmniej pomyslalam wiec mu powiedzialam zeby na tej dyskotece zajal sie nia a mi dał spokoj. no i kłotnia o nie wiem o co. Boze czemu on musi tam jechac !W sylwestra pojawił sie tam gdzie ja, a teraz wybieram sie na disco i on tez tam bedzie. Jakby celowo to robił. a przed tym mi mowil ze juz nie jezdzi na dyskoteki, ciekawe wiec czemu akurat jedzie wtedy kiedy ja jade. Pwenie znow wyskoczy z jakas panna i beda sie miziac na moich oczach. mam ochote skopac mu tylek.

---------- 22:51 ----------

i wiesz co mi powiedział? zebym czasem znow nie pomyslala, ze on tam jedzie bo ja tam jade!!!!co za typ
jokasica

Postprzez cosy » 28 lut 2008, o 23:52

Nie wiem Jokasico, ale jeśli chcesz to jedź tam na ta imprezke i nie zwracaj na niego uwagi. Baw sie ze znajomymi lub innymi nieznajomymi i już. A On - niech sobie jedzie na tą impre, i niech sobie robi tam co chce!!
cosy

Postprzez Honest » 28 lut 2008, o 23:53

Witaj

Śledzę Twój watek, jednak dopiero teraz postanowiłam się wypowiedzieć, a właściwie najpierw zapytać:
Czy on wiedział, że Ty będziesz na tej samej imprezie sylwestrowej?
Honest

Postprzez cosy » 28 lut 2008, o 23:55

Co za typ. Jaki bezpośredni? A co masz sobie pomyslec?? Że to cudowny zbieg okolicznosci?? Jokasico, najlepiej dla Ciebe jesli jakos zablokujesz z nim kontakt. To nie ma sensu. Facet sam nie wie czego chce i mysli tylko o sobie.
cosy

Postprzez jokasica » 28 lut 2008, o 23:55

no i tak mu powiedziałam, zeby tam robił co chce i z kim chce, zeby zajmowal sie ta swoją lalą, a mnie sie nie czepiał no i on powiedzial ze jestem złosliwa. Pff. Potem mi ciagle wypominał tego faceta ktorego poznalam ostatnio
jokasica

Postprzez cosy » 28 lut 2008, o 23:57

Wypominał? Czyli co Ci napisał?
cosy

Postprzez jokasica » 29 lut 2008, o 00:06

---------- 23:00 28.02.2008 ----------

Honest z sylwestrem to wyglądało tak:

Tydzien przed sylwestrem rozmawialismy i mi mówił, że jedzie do opola na disco. a ja mu powiedzialam, ze jade na disko do katowic.a On dzien przed sylwestrem pisze mi, ze mam nie jechac do katowic bo on tam bedzie i mial to juz zaplanowane od dawna.Wiec go zapytałam : czemu dopiero teraz mi mowisz, przeciez miales jechac do opola prawda? a on na to, ze mnie skłamał bo nie chciał zebym za nim przyjechała do katowic

---------- 23:03 ----------

Cosy ja z tym facetem tylko raz sie spotkalam i to mojemu ex powiedzialam a on na to ze nie wierzy mi ze tylko raz, ze kłamię, ze szybko daję swoj numer telefonu itp.

---------- 23:06 ----------

wiedział ze bede tam na sylwestra. a on mi wczesniej mowil ze jedzie zupelnie gdzies indziej. dopiero dzien przed sylwestrem mi powiedział ze bedize tam gdzie ja. podejrzane co? i zjawił sie z inna :( tak strasznie mnie to do dzis boli :(
jokasica

Postprzez cosy » 29 lut 2008, o 00:06

On jest chyba zazdrosny...ale to jest chora zazdros: sam nie chce i drugiemu też nie da. Ja tak to bym widziała.
cosy

Postprzez jokasica » 29 lut 2008, o 00:11

---------- 23:08 28.02.2008 ----------

wstyd mi sie przyznac ale on wczoraj chciał sie całowac....protestowałam ale w koncu uległam. i wiecie co mi powiedział po naszych pocałunkach? ZE CAŁOWAŁAM SIE Z KIMS INNYM PO NASZYM ROZSTANIU!! bo całuję inaczej, niz kiedys! ten facet ma 30 lat, a gada takie głupoty :(

---------- 23:11 ----------

wczoraj znów mi mówił o jakims przeznaczeniu, powiedział, ze jesli przeznaczenie nas połaczyło to byc moze znow kiedys bedziemy razem. Co on gada? jakie przeznaczenie? co on z tym cholernym przeznaczeniem?????????????????????
jokasica

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach