marie89 napisał(a):A co jesli miłości tak naprawdę nie ma? W ogóle. Jesli to zwykły (jeden z wielu) wymysł ludzki?
Zastanawiam się czasem...
Pokochasz siebie, to wtedy będziesz wiedziała.
marie89 napisał(a):A co jesli miłości tak naprawdę nie ma? W ogóle. Jesli to zwykły (jeden z wielu) wymysł ludzki?
Zastanawiam się czasem...
Forsaken napisał(a)::) Ja mam sposob na milosc Na jej usuniecie z serca, jak i na wlanie jej w serce drugiej osoby
ana27 napisał(a): .... a ja sobie żyje dalej " niby " się zakochuje w Niemcu i mam w dupie ( sory za kolokwializm) czy to prawdziwa czy na niby.
Abssinth napisał(a):na dwoje babka wrozyla....moze byc, ze wlasnie wstal do pracy albo wraca z imprezy i wlasnie mu sie o Tobie pomyslalo...
hmmm, rozmawialiśmy do późna więc imprezę wykluczam, do pracy wstał napewno...
w ogole mi sie ten gosc nie do konca podoba -
co to ma byc, ze na poczatku 'niespodzianke Ci zrobi', kiedy bedzie chcial, przyjezdzajac z Niemiec? to znaczy, kazdego dnia masz nie wychodzic z domu i na niego czekac?
to akaurat i u mnie rodzi ogromny dyskomfort i niezrozumienie
teraz caky plan, ze na Swieta przyjedzie...no sorki, ale Swieta to sprawa rodzinna, spedza sie je w gronie rodzinnym - jak on to sobie wyobraza?
chyba źle się wyraziłam jeśli chodzi o święta , chodzi o okres między świąteczny -BN- Nowy Rok- na Swieta oboje zostajemy z rodziną
no, chyba, ze przyjezdza i tak, bo ma tutaj swoja rodzine, i tak na chwile sie wyrwie, zeby sie z Toba zobaczyc....
Abssinth napisał(a):na dwoje babka wrozyla....moze byc, ze wlasnie wstal do pracy albo wraca z imprezy i wlasnie mu sie o Tobie pomyslalo...
smerfetka0 napisał(a):ano byc moze i jest zaangazowany ale sms to jeszcze zadna oznaka.
osobiscie to troche chce cie sprowadzic i sciagnac na ziemie bo bardzo wysoko bujasz w oblokach a to TYLKO internetowa znajomosc.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 296 gości