Wszystko się skomplikowało :(

Problemy z partnerami.

Re: Wszystko się skomplikowało :(

Postprzez sikorka » 26 lip 2012, o 22:12

limonka napisał(a):Ma sie dobrze.. Milo ze pytasz:)

czyli poki co jeszcze go nie bijesz? no prosze - widze postepy robisz :oklaski:
ale tylko czekac jak mamusia kolejnego ataku histerii dostanie, nie zapominaj o lekach na swoja nerwice :ok: bo to moze byc niebezpieczne dla Twoich Maluchow :cmok:
sikorka

Postprzez agik » 26 lip 2012, o 22:17

Limonka!
Nie odpowiadaj!
To jest mobbing!
Napisz do Admina!
agik

Postprzez administrator_Paweł » 26 lip 2012, o 22:31

Do admina nie trzeba pisać, admin śledzi ten brazylijski serial o wzajemnej pogardzie od pewnego czasu i przeżywa głębokie rozczarowanie; To jest anty-wzorzec rozmowy wsparciowej, zastanawiam się czy Was większość wątkowiczów upomnieć, zbanować czy zostawić w tym kociołku napędzanym pogardą, agresją i czym tam jeszcze niefajnym
- a autorkę wątku poprosić by zostawiła tenże i założyła nowy? Czy może w końcu zaprzestaniecie wszelkich offtopiców, wzajemnych wojen - wyniesiecie się z nimi na privy zamiast robic tu żenującego big brothera? Myślę, że wiele osób tutaj naprawdę poniosło w niefajną stronę.

Przykro mi to czytać i przykro widzieć jak zostawiacie w sposób lekceważący samą autorkę wątku zajmując się swoimi racjami, walkami, przytykami. Mogę przypomnieć regulamin, pomachać palcem, mogę też po prostu poprosić - co czynię niniejszym - odpuśćcie te przepychanki i walki wyższościowe, zróbcie sobie pauzę od wątku, nie napędzajcie tego koła nienawiści dalej. Z szacunku dla szacunku chociażby.
administrator_Paweł
Administrator

Postprzez biscuit » 26 lip 2012, o 22:34

tak jest!
zbanować nas!
jestem za!
:haha:
biscuit

Postprzez administrator_Paweł » 26 lip 2012, o 22:40

Biscuit wiem jak bardzo chcesz mnie zaprosic do rozmowy, ale nie moja to rola tutaj wchodzić w relacje, natomiast nie uważam, by to, co tutaj wyprawiacie było choć trochę zabawne. I daleko mi teraz do śmiechu, żartu i rozbawienia. Ponawiam prośbę, innymi słowy: prosze przestańcie pisać nie do autorki wątku, powstrzymajcie sie od oftopiców, a walki ideowe i relacyjne przenieście na pw. Zróbcie miejsce dla wsparcia. Bo z ponad 100 stron wątku- tego wsparcia może by się zebrało jak dotąd najwyżej z 10. Jak ktoś z Was czuje, że chce i może wspierać autorkę - niech pisze, ale bez lekceważącego zmieniania jej wątku w to coś, czym teraz się stał.
administrator_Paweł
Administrator

Postprzez limonka » 26 lip 2012, o 22:41

sikorka napisał(a):
limonka napisał(a):Ma sie dobrze.. Milo ze pytasz:)

czyli poki co jeszcze go nie bijesz? no prosze - widze postepy robisz :oklaski:
ale tylko czekac jak mamusia kolejnego ataku histerii dostanie, nie zapominaj o lekach na swoja nerwice :ok: bo to moze byc niebezpieczne dla Twoich Maluchow :cmok:

Zalosna jestes I Nawet wiem z braku czego to wynika... I zycze ci aby tak zostalo ..stad Tyle jadu w tobie... Dlatego tez wybaczam ci wszystkie osczerstwa w stosunku do mojej osoby:) Nieszczesliwa ... Sorry :)
Ostatnio edytowano 26 lip 2012, o 23:16 przez limonka, łącznie edytowano 2 razy
limonka

Postprzez biscuit » 26 lip 2012, o 22:43

Adminie drogi
dziękuję za szybką odpowiedź
i mam nadzieję, że zauważyłeś, że ja wspierałam autorkę
to mówiłam Ja - Biscuit
biscuit

Postprzez Księżycowa » 26 lip 2012, o 22:44

Najgorsze, że człowiek niepostrzeżenie się wciąga, bo jakaś myśl przyjdzie do głowy jednemu i drugiemu i off top się ciągnie.. :oops:
Księżycowa

Postprzez limonka » 26 lip 2012, o 22:45

agik napisał(a):Limonka!
Nie odpowiadaj!
To jest mobbing!
Napisz do Admina!

Tak wiem .. Nie jestem to pierwsze ofiara mobbingu tej osoby.. Jest nas cala grupa...
limonka

Postprzez agik » 26 lip 2012, o 22:45

administrator_Paweł napisał(a):Do admina nie trzeba pisać, admin śledzi ten brazylijski serial o wzajemnej pogardzie od pewnego czasu i przeżywa głębokie rozczarowanie; To jest anty-wzorzec rozmowy wsparciowej, zastanawiam się czy Was większość wątkowiczów upomnieć, zbanować czy zostawić w tym kociołku napędzanym pogardą, agresją i czym tam jeszcze niefajnym
- a autorkę wątku poprosić by zostawiła tenże i założyła nowy? Czy może w końcu zaprzestaniecie wszelkich offtopiców, wzajemnych wojen - wyniesiecie się z nimi na privy zamiast robic tu żenującego big brothera? Myślę, że wiele osób tutaj naprawdę poniosło w niefajną stronę.

Przykro mi to czytać i przykro widzieć jak zostawiacie w sposób lekceważący samą autorkę wątku zajmując się swoimi racjami, walkami, przytykami. Mogę przypomnieć regulamin, pomachać palcem, mogę też po prostu poprosić - co czynię niniejszym - odpuśćcie te przepychanki i walki wyższościowe, zróbcie sobie pauzę od wątku, nie napędzajcie tego koła nienawiści dalej. Z szacunku dla szacunku chociażby.

Ej, weź, nie gadaj.
Były tu dyskusje, warte off- topa...- Moze lepiej wyrzucic offa do " Dyskusyjnych" zamiast wylewac dziecko z kąpielą? To Twoja rola. Moze trochę taka " wyodrębniona" dyskusja traci na uroku, ale może to nawet i dobrze?
Fajnie, że jesteś i czuwasz, ale może ta Czerwona Ręka powinna byc trochę bardziej widzialna?
Zanim dojdzie do łamania prawa- co nastąpiło i następuje.

Nie możesz ( nie masz prawa) ingerowac w wartości ( opowiadac się po jakiejś stronie), ale może na poziom masz wpływ? Moze warto wy*****bac pewne treści w kosmos- ZANIM dosięgną odbiorcy? Z adnotacją, że tresci naruszają regulamin- do tego masz święte i nienaruszalne prawo, ustanowione regulaminem świętym ;)
agik

Postprzez josi » 26 lip 2012, o 22:47

biscuit i co sie podlizujesz :lol:

moze jest jakis z tego wszystkiego pozytek: nieszczesliwa oderwala sie czytajac to wszystko na chwile od swoich problemow hehe...
josi

Postprzez ewka » 26 lip 2012, o 22:49

Obrazek
ewka

Postprzez ewka » 26 lip 2012, o 22:50

Że Wam nie wstyd.
Dobranoc :kwiatek:
ewka

Postprzez josi » 26 lip 2012, o 22:58

agik napisał(a):Moze warto wy*****bac pewne treści w kosmos- ZANIM dosięgną odbiorcy? Z adnotacją, że tresci naruszają regulamin- do tego masz święte i nienaruszalne prawo, ustanowione regulaminem świętym ;)

ale jak ZANIM? czyli admin ma czytac na biezaco wszystko?
josi

Postprzez biscuit » 26 lip 2012, o 23:00

josi napisał(a): ale jak ZANIM? czyli admin ma czytac na biezaco wszystko?

josi, ma czytać w naszych myślach
i kasować te nieregulaminowe myśli, zanim je napiszemy
:haha:
biscuit

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach