Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Problemy z partnerami.

Re: Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 21:26

Księżycowa napisał(a):Ty piszesz o personalnych wycieczkach a sama każdego z osobna częstujesz jakimś pięknym epitetem czego nikt wobec Ciebie nie uczynił...
Nie potrafisz uszanować miejsca, to sobie idź.

Odpowiadam jedynie na zaczepki, czego może nie powinnam robić, bo jak mówią "dyskutuj z durniem, a nie dość, że sprowadzi cię do swojego poziomu, to pokona doświadczeniem"- wszystkie masowo na mnie naskoczyłyście, to nie będę tego tolerować. A co do tego, bym sobie poszła- to ty wylatuj z tego tematu jak coś ci się nie podoba, bo już kilka razy to deklarowałaś a mimo to uważnie go śledzisz- tylko nie popuść z wrażenia ;)
Halal

Postprzez Księżycowa » 2 mar 2013, o 21:27

oj, skrzywdzone biedactwo...
Księżycowa

Postprzez smerfetka0 » 2 mar 2013, o 21:28

dla sprostowania gdzie wysnulam teze na twoj temat ? :lol:
smerfetka0

Postprzez Księżycowa » 2 mar 2013, o 21:28

o dobre pytanie, ja tez bym chciała wiedzieć :lol:
Księżycowa

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 21:30

Przyklad:
wybacz ale brzmisz jakbys czula sie lepsza przez to ze nie mialas kilku partnerow, a mnie takie zachowanie utwierdza ze dziewictwo uwiera.

A co ty kurwa o mnie wiesz? Sama sobie dopowiadasz "brzmienie" na podstawie kilku słów- a gdzieś napisałam że jestem od kogoś lepsza pod jakimś względem? Odpierdol się ode mnie, bo nie mam ochoty dłużej tracić na ciebie czasu.
Halal

Postprzez agik » 2 mar 2013, o 21:32

Halal napisał(a):A co do tej hipotezy- tutaj każdy wysunął tysiąc pięćset własnych hipotez i nad-interpretacji na mój temat (mojej osoby)

Ja nie. Mnie sam temat zaciekawił.

Halal napisał(a):Naiwny idealizm to byłby gdybym się ładowała pierwszemu lepszemu do łóżka w nadziei na i żyli długo i szczęśliwie- a to jest raczej uciążliwość :roll:

Mnie się skojarzyło inaczej. Co nie jest ani odpowiedzią na żadne pytanie, ani niczym obraźliwym. Tylko skojarzeniem, moim osobistym. :)

Tak Ci się zwierzę, jeśli mogę ;)
Spodobałaś mi się. Taka fajna zadziora z Ciebie. Tylko strasznie szybko się denerwujesz. Kompletnie mnie nie zajmuje, czy byłaś tu pod jakimś innym nickiem i dlaczego jesteś pod innym- to jest wyłacznie Twoja sprawa.
Naprawdę mnie zaciekawiło to, co piszesz i to nie dlatego, że chciałam Cię na czymś "złapac" i się wyzłośliwiac, tylko chciałam się dowiedziec dlaczego- bez odpowiedzi z góry ( mojej). Choc mam pewne hipotezy, ale nie możesz nic o tym wiedziec, bo po prostu nic o tym nie pisałam. :)

Możesz odpowiedziec na to pytanie? ( z tej wypowiedzi, którą Impresja była uprzejma przytoczyc ;) )
agik

Postprzez smerfetka0 » 2 mar 2013, o 21:33

napisalam ze tak BRZMISZ - brzmi mi to jak to czytam. takie bylo moje odczucie. To nie teza wlasnie dlatego ze cie nie znam. cale szczescie.

i dziewczynko wyluzuj z tymi przeklenstwami bo nie jestem twoja kolezanka do ktorej mozesz sie tak odnosic.
smerfetka0

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 21:38

smerfetka0 napisał(a):napisalam ze tak BRZMISZ - brzmi mi to jak to czytam. takie bylo moje odczucie. To nie teza wlasnie dlatego ze cie nie znam. cale szczescie.

i dziewczynko wyluzuj z tymi przeklenstwami bo nie jestem twoja kolezanka do ktorej mozesz sie tak odnosic.

A ty nie będziesz mi mówiła, co mam mówić, czy użyłam wulgaryzmu na określenie twojej osoby? Nie- na czynność- jaką chcę, byś wykonała.

I nie wiem, jakie pytanie, nic nie odpowiadam, bo już się pogubiłam w postach- za dużo tego natrzaskałyście.
Halal

Postprzez smerfetka0 » 2 mar 2013, o 21:44

6. Na grupie nie stosujcie wulgaryzmów, obraźliwych epitetów i raniących komentarzy.

czytalas regulamin? mozesz napisac adminowi pw zeby nie kazal ci robic niczego ...
smerfetka0

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 21:45

Już dawno napisałam o usunięcie konta i tego tematu, więc nie musisz się o to troszczyć ;)
Halal

Postprzez smerfetka0 » 2 mar 2013, o 21:46

chwala bogu
smerfetka0

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 21:46

I gdyby admin miał usuwać konta każdej osoby, która nie stosuje się do tego punktu, to to forum świeciłoby pustkami :D
Halal

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 21:47

smerfetka0 napisał(a):chwala bogu

Naprawdę mnie twoje zdanie nie obchodzi ;) nie ruszasz mnie tym- już wcześniej się wykazałaś ;)
Halal

Postprzez Księżycowa » 2 mar 2013, o 21:51

Tytuł wątku brzmi

Czy nie brzydzicie się mężczyzn z dużym doświadczeniem?

Mnie brzydzi takie zachowanie :

Halal napisał(a):A co ty kurwa o mnie wiesz? Sama sobie dopowiadasz "brzmienie" na podstawie kilku słów- a gdzieś napisałam że jestem od kogoś lepsza pod jakimś względem? Odpierdol się ode mnie, bo nie mam ochoty dłużej tracić na ciebie czasu.

:?

Halal jeszcze nie napisałaś, gdzie ja coś wysnułam na Twój temat. Brak argumentów...
Księżycowa

Postprzez Halal » 2 mar 2013, o 21:54

Argumenty są na poprzednich stronach- rączki bolą? Sama mnie rozdrażniłaś (jako jedna z kilku osob) a teraz się wybielasz- żenujące.
Ostatnio edytowano 2 mar 2013, o 21:54 przez Halal, łącznie edytowano 1 raz
Halal

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach