C.D. związek z...

Problemy z partnerami.

Re: C.D. związek z...

Postprzez mahika » 12 mar 2012, o 15:27

Obrazek
Zauważyłaś że poruszył nas wątek Maui :tak:
Baaaardzo słaaaaba prowokacja tym razem :D
mahika

Postprzez blanka77 » 12 mar 2012, o 15:31

mahika napisał(a):Obrazek
Zauważyłaś że poruszył nas wątek Maui :tak:
Baaaardzo słaaaaba prowokacja tym razem :D

Mahika, Ty nie jesteś trendy :mrgreen: :haha: :haha: :haha:
blanka77

Postprzez Abssinth » 12 mar 2012, o 15:42

mufcia123 napisał(a):Jesli chodzi o preferencje intymne...to oboje preferujemy DD czyli relacje domowej dyscypliny, chce zeby tak bylo i wreszcie czuje nasycenie, jestem szczesliwa ze tak doskonala ktos wspilgra z moimi pragnieniami. Czuje sie jego wlasnoscia i w tym czuje sie szczesliwa...l

zieeeeew
juz to nawet fajne nie jest ani interesujace, trollu.
Abssinth

Postprzez mahika » 12 mar 2012, o 16:46

Blanka, bo ja już starej daty jestem :mrgreen:
mahika

Postprzez agik » 12 mar 2012, o 16:51

mufcia123 napisał(a):Jesli chodzi o preferencje intymne...to oboje preferujemy DD czyli relacje domowej dyscypliny, chce zeby tak bylo i wreszcie czuje nasycenie, jestem szczesliwa ze tak doskonala ktos wspilgra z moimi pragnieniami. Czuje sie jego wlasnoscia i w tym czuje sie szczesliwa...l

Oooo, jak fajnie. To miłe znaleźć swoją drugą połówkę, do któej człowiek przylega i pasuje, jak kluczyk do zamka :)
Weź opowiedz. Proszę.
Jak kupisz złą odmianę gruszek na targu- to stajesz do kąta? Bo ja się zastanawiałam, czy by stanęła do kąta ( prawda, Monia- że się zastanawiałam?) i wydaje mi się, ze nie.
Weź opowiedz, co wtedy czujesz? A takie lanie- np po dłoniach? Nie boli? Czy przykrość wynikająca z bólu równoważy Ci miłość, a sama w sobie jest przemijająca?

Niecierpliwie czekam na odpowiedź.
agik

Postprzez blanka77 » 12 mar 2012, o 16:58

mahika napisał(a):Blanka, bo ja już starej daty jestem :mrgreen:

Wiesz, ja też się staro poczułam :mrgreen: Tyle nowości, tyle atrakcji, a człowiek nawet nie wiedział, a co gorsze nawet mu się nie chce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
blanka77

Postprzez KATKA » 12 mar 2012, o 17:09

cienko tym razem :(ale liczę na poprawę :)
KATKA

Postprzez ewka » 12 mar 2012, o 17:39

Heh, mnie się nie wydaje, że cienko i słabo... w ciągu 1,5 godziny chyba z osiem wpisów :D
ewka

Postprzez KATKA » 12 mar 2012, o 17:44

oj tam ale gdzie te miliony :P chodzi też o akcje...
KATKA

Postprzez ewka » 12 mar 2012, o 17:50

Osiem dla trolla. A tematy, gdzie ktoś czeka na dobre słowo? Etam, szkoda gadać.
ewka

Postprzez mahika » 12 mar 2012, o 18:02

ewka napisał(a):Heh, mnie się nie wydaje, że cienko i słabo... w ciągu 1,5 godziny chyba z osiem wpisów :D

W tym Twój....
ewka napisał(a):Osiem dla trolla. A tematy, gdzie ktoś czeka na dobre słowo? Etam, szkoda gadać.

i kolejny :D
mahika

Postprzez KATKA » 12 mar 2012, o 18:14

korzystam z komfortu wypowiadania się w dowolnym dla mnie temacie i nadal zamierzam, tym bardziej jesli nie czuję się na siłach do wspierania poważnych problemów, których mam oczywiście świadomość jest na tym forum pod dostatkiem...
tak więc tych co mają siły i dobra radę zachecam do wspierania powaznych wątków a ten proponuję pozostawić komuś kto chwilowo potrzebuje się rozładować nie zawracajac "tyłka" innym albo po prostu ma ochotę wypowiedzieć się tam gdzie chce nie naruszając chyba niczyich dóbr osobistych i psychicznych ;)
KATKA

Postprzez Sanna » 12 mar 2012, o 19:20

KATKA napisał(a):cienko tym razem :(ale liczę na poprawę :)

Zgadzam się z koleżanką.

Mufciu- a teraz do kąta klęczeć na grochu i nie wychodź stamtąd dopóki nie wymyślisz czegoś naprawdę zabawnego!
Sanna

Postprzez caterpillar » 12 mar 2012, o 19:28

załóżmy że mufcia i jej opowieśc i każdy post to prawda - jeśli tak to jest to idealna ofiara przemocy, czyli z pewnej perspektywy ktoś kto potrafi sobą wywołać u innych chęć ranienia jej, wzbudza agresję

a jak mozna zakochac sie w kims kto siedzi w wiezieniu ???????????

no chyba ,ze sa organizowane jakies wycieczki (o ktorych nie wiem) , podczas ktorych mozna poznac wiezniow i sie w nich zakochac :? :D

chyba ,ze mnie cos ominelo :oops:
caterpillar

Postprzez caterpillar » 12 mar 2012, o 19:30

Dla niewtajemniczonych, po krotce opisze ostatnie moje wydarzenia na polu sercowym...zakochalams ie w facecie, ktory siedzi w wiezieniu, mielismy pierwsza randke. Bylo cudownie. Piszemy do siebie, jest naprawde wspaniel, on planuje wspolna przyszlosc ze mna, poznal mie ze swoimi rodzicami, tylko teraz tak mysle poniewaz na pierwszej randce...hmmm...nie doszlo wprawdzie do seksu (bo on to wlasciwie kontrolowa), tylko prawie doszlo...mam wyrzuty sumienia czy aby nie za szybko wszystko sie potoczylo i jak myslicie czy mogl sie we mie zakochac tak jak mowi? czy moze jest zrecznym manipulantem-psychopta?

no i w ogole fajnie mozna poznac rodzicow i umowic sie na randke ..w tym wiezieniu ..normalnie zycie kwitnie .

:mrgreen:
caterpillar

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach