mahika napisał(a):
Zauważyłaś że poruszył nas wątek Maui
Baaaardzo słaaaaba prowokacja tym razem
mufcia123 napisał(a):Jesli chodzi o preferencje intymne...to oboje preferujemy DD czyli relacje domowej dyscypliny, chce zeby tak bylo i wreszcie czuje nasycenie, jestem szczesliwa ze tak doskonala ktos wspilgra z moimi pragnieniami. Czuje sie jego wlasnoscia i w tym czuje sie szczesliwa...l
mufcia123 napisał(a):Jesli chodzi o preferencje intymne...to oboje preferujemy DD czyli relacje domowej dyscypliny, chce zeby tak bylo i wreszcie czuje nasycenie, jestem szczesliwa ze tak doskonala ktos wspilgra z moimi pragnieniami. Czuje sie jego wlasnoscia i w tym czuje sie szczesliwa...l
mahika napisał(a):Blanka, bo ja już starej daty jestem
ewka napisał(a):Heh, mnie się nie wydaje, że cienko i słabo... w ciągu 1,5 godziny chyba z osiem wpisów
ewka napisał(a):Osiem dla trolla. A tematy, gdzie ktoś czeka na dobre słowo? Etam, szkoda gadać.
KATKA napisał(a):cienko tym razem ale liczę na poprawę
załóżmy że mufcia i jej opowieśc i każdy post to prawda - jeśli tak to jest to idealna ofiara przemocy, czyli z pewnej perspektywy ktoś kto potrafi sobą wywołać u innych chęć ranienia jej, wzbudza agresję
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 265 gości