mufcia123 napisał(a):Innuedno: nie pisalam o tym, ale on uczy sie, stara sie o jak najszybsze wyjscie, jednym slowem prawie kazda gwiazdka przy Twoim wpisie jest na jego korzysc; i nie pisze tego tylko po to zeby go pokazac w korzystynm swietle; moze ja tez podswiadomie mam ochote poczuc sie u jego boku jak mala dziewczynka i nic poza ty? moze oszukuje sama siebie ze chce czegos naprawde wielkiego; jestem niepoukladana.
Mufcia - że stara się o jak najzybsze wyjście - no kto na jego miejscu by się nie starał???? KAŻDY siedzący w pierdlu zrobi wszystko by stamtąc jak najszybciej wyjść, bo to jednak nie wakacje, każdy dzień tam spędzony ryje psyche jeszcze bardziej, to ta na marginesie
w tym nie jest oryginalny
uczy się - super, czy uczy się dla zawodu, pracy, zmiany życia czy dla zabicia nudy, zwolnienia warunkowego - tego nie możesz wiedzieć,
oj nie kochana Mufciu przy żadnej z moich gwiazdek nie możesz postawić plusa, wiesz czemu?
Mahika
witaj:) ja wiem że na przepustkkach ten net ale w czasie odbywania kary ogólnie, na jedno dla mnie wychodzi