Nie rozumiem go

Problemy z partnerami.

Re: Nie rozumiem go

Postprzez tusia89 » 11 wrz 2013, o 21:01

Owszem boje się, ale już wolę zaryzykować i się dowiedzieć niz żyć w takiej niewiedzy. To męczy mnie, frustruje i samo to że piszę o tym obcym ludziom nie jest zafajne. Nie lubię się zwierzać.
tusia89

Postprzez caterpillar » 11 wrz 2013, o 21:04

moim zdaniem to troche dziwne
mysle ,ze normalny facet zaproponowalby spotkanie
obawiam sie ,ze twoj wykladowca lubi takie flirty ze studentkami
caterpillar

Postprzez tusia89 » 11 wrz 2013, o 21:28

Może, wiem że nie. Może inni się mylą, a wy macie racje. Ja już nie wiem. Zaproponował jednak rozmowę na osobności na którą nawet sie nie zgodziłam, więc z drugiej strony co miał dalej proponować jak nawet na to się nie zgadzam?
tusia89

Postprzez impresja77 » 11 wrz 2013, o 21:37

Jak nie zgadzasz się na rozmowę to czego chcesz?
impresja77

Postprzez tusia89 » 11 wrz 2013, o 21:39

Wtedy się nie zgodziłam kiedy były plotki o nim.
Chciałam, żeby sie odczepił. Mój stosunek do niego niedawno się zmienił, kiedy poznałam prawdę o tych plotkach. Teraz inaczej bym postąpiła i mimo plotek zgodziłabym się, ale stało się.
Tylko pisze, że skoro na te rozmowę się nie zgodziłam to nie miał co dalej proponować
tusia89

Postprzez impresja77 » 11 wrz 2013, o 22:22

No tak ,to teraz Twoja kolej ,żeby wyjśc z inicjatywą ,bo Ty go odtrąciłaś,więc jak chcesz ,żeby jednak było inaczej ,to musisz o tym mu zakomunikować .Sam sie tego nie domysli ,że zmieniłaś zdanie co do stosunku do niego.
Więc trzeba będzie się odważyć.Ale będziesz wiedziała na czym stoisz. :kwiatek:
impresja77

Postprzez tusia89 » 12 wrz 2013, o 15:00

Może głupio to pisać, ale chyba mam coś co przyciąga do mnie facetów.
Np. dziś wyszłam z psem i od razu miałam adoratora. Od tak człowiek mi obcy poprosił mnie o randkę i szanse. Podał numer telefonu i desperacko się wypytywał czy jestem zainteresowana i czy dam znać...

Muszę spróbować, choć już się powoli poddaje. Jednak spróbuje z samej ciekawości. Nadal coś czuję i wierzę w jego intencje, nawet jakbym miala się zawieść. Obserwowałam go na zajęciach. Pewnie to nie miarodajne, ale czerwienił się, wstydził, wychodził parokrotnie z zajęć na papierosa. Wstydził się nawet jak studetntki go o coś pytały. Myślałyśmy, że jest gejem, bo to nie było normalne zachowanie, nawet jak na nieśmiałego faceta. Jest jednak hetero. Nie umie flirtowac.
tusia89

Poprzednia strona

Powrót do Problemy w związkach