Czy warto walczyć?

Problemy z partnerami.

Re: Czy warto walczyć?

Postprzez ewka » 21 lut 2012, o 08:54

Kinga24Kielce napisał(a):No i się wyprowadził. Jest mi bardzo ciężko. Myślałam że będzie mi lżej bo nie będę słuchała jego kłamstw. Za każdym razem jak wychodzi od małego to ja płaczę. Ciężko jest się rozstać z osobą którą się kocha.

Czas Kinga... z każdym dniem będzie lżej. Nie zapomnij o tym.

:cmok:
ewka

Postprzez ambrela » 21 lut 2012, o 15:47

Dołączam się do dziewczyn, dobrze mówią... Ciężko jest z pewnością, ale nie warto tak się spalać i marnować w takim związku...

Będzie dobrze :*
ambrela

Postprzez Kinga24Kielce » 22 lut 2012, o 22:06

Dziękuję wszystkim za porady. Co do upływu czasu to ciekawa jestem ile czasu potrzeba żeby nie płakać jak od nas wychodzi? Czuję straszną pustkę w sercu. Ból jest tak ogromny że aż się dziwię że go znoszę. I jak tu wierzyć w miłość? Jak wierzyć że będzie kiedyś lepiej? Jak zaufać innemu facetowi? Jak wytłumaczyć dziecku że tatuś już z nami nie mieszka?... Nie myślałam że będzie mi tak ciężko...
Kinga24Kielce

Postprzez smerfetka0 » 22 lut 2012, o 22:44

tak mi sie przypomniala historia zizi tutaj na forum. poczytaj sobie kinga jesli chcesz, szybko wyszukasz ja i jej temat. tez to przezywala, tez bardzo bolalo...ale zwrpc uwage na wpisy pod koniec. szczescie radosc spokoj...

to jest do zniesienia, da sie zyc po tym pelnia zycia. jest wiele osob tutaj ktore to przeszly i potwierdza. tak mi sie przypomniala jej historia bo mnie poruszala zawsze dosc mocno.

daj sobie czas! jednym potrzeba go wiecej drugim mniej.

zajmij sie soba. jakies hobby moze ?
smerfetka0

Postprzez ewka » 23 lut 2012, o 08:17

Kinga24Kielce napisał(a):Co do upływu czasu to ciekawa jestem ile czasu potrzeba żeby nie płakać jak od nas wychodzi?

Różnie to jest, ale zawsze w jakimś momencie się kończy. I nadejdzie moment, że przestaniesz żałować, że nie wyszło, że mogło być pięknie... a zauważysz, że wreszcie nie musisz znosić oszukiwania, krętactw, romansów na bokach. Tak będzie Kinga. Przekonasz się.

:buziaki:
ewka

Poprzednia strona

Powrót do Problemy w związkach