---------- 15:33 16.11.2010 ----------
Do pani Sansevieri.Nie rozumiem dlaczego mi nie wierzysz dowód do sprawdzenia wyklady prowadzi proboszcz paraafii św mikolaja w Gdyni(........) i uwierz że to sie dzieje naprawde.Stowarzyszenie to tylko jeden z elementow,bardziej mnie martwią plany kontemplacyjne u sióstr z Grabowca bo nie wiem co do mnie wroci po przemysleniach,wyjazdy na wyklady do Gdańska,było tez proby wymuszania udzialu corki wzajeciach wbrew jej woli(udało mi sie to wyperswadowac).Dochodzi partyzantka z internetowymi intencjami-na pytanie o strone- kłamstwo,że tylko czyta artykuly,a w rzeczywistości wypelnia formularze i wysyla.Sorki to jest problem, nie czuje sie z tym dobrze, nidgdy nie bylo zadnych tego typu manewrow.A to co mnie niepokoi to tempo(podalem 4 miesiace,to zaczelo sie od wresnia)ii skala czyli wedlug mnie skok w studnie bez dna.Dodam że na jednym wykładzie tez byłem,na koncercie pewnego gitarzysty organizowanym przez stowarzyszenie,na festynie,pomagalem rownież.Boje sie co bedzie dalej,mnie ta działalnosć nie bierze,rozdzwiek jest coraz wiekszy.Ide do psychologa pogadac jutro i zapewne spotkam sie z proboszczem by otym pogadac.Nie chce mieć żony fanatyczki pokroju obrońcow krzyza czy radykalow z radiamaryja.Nawet nie wiecie jaka mam wewnetrzną rozpierduche i naprawde jak bym chcial się bawic w czaty to bym se poszedł na randki pl.Ktoś mowił że taki nick mają podrywacze,otórz byłem punem z lat 80 nosiłem irokeza,grałem w punkowych kapelach i krzyczeli na mnie wodzu ,albo unkas-po skrocie unek i tak mowią na mnie też teraz-stad nick.Dociekliwi niech szukają na NK.pl.Chyba kończe wątek bo chyba trace tu czas.
---------- 15:37 ----------
I jeszcze coś.Ja chce by żona była żoną a nie gościem w domu.