---------- 15:04 01.07.2010 ----------
A ja myślę, że raczej chciał się upewnić czy na pewno może liczyć na seks bez żadnych zobowiązań. Przepraszam, jeśli się mylę, ale mam wrażenie że w tych układach o których piszesz ( bo to nie 1-szy opisywany na tym forum) Ty jesteś ofiarą. Mimo, że jak piszesz, potrafisz oddzielić seks od miłości, to Ty o tych facetach rozmyślasz, tęsknisz, rozważasz jak bardzo Cię pragną i pożądają, jak ważną jesteś dla nich osobą. A oni ? Pewnie są zadowoleni z łatwo dostępnego seksu bez zobowiązań i wysiłków. i tyle Smutne mi się to wszystko wydaje, bo widzę ile Twojej uwagi ( a myślę i nadziei) pochłaniają te układy. Taki jest mój punkt widzenia.
---------- 15:11 ----------
Vija napisał(a):No to ladnie sie zachowalam, jesli dac wiare, ze chcial sprawdzic cyz mi na Nim zalezy
Vija , tak sobie jeszcze pomyślałam, wiele razy była tu przerabiana bardzo przydatna książka , którą świetnie się czyta bo jest zabawna ,, Nie zalezy mu na Tobie". Mówiąc krótko - jeśli by mu zależało, to chciałby Cię widzieć jak najczęściej, być z Tobą, mieć z Tobą dziecko , wziąć ślub itd.
W mojej opinii tracisz czas na rozważania ,, co to znaczyło, co chciał sprawdzić itp.". Prawda jest brutalna - jeśli ma okazję przespać się z chętną, ładną kobietą - to czemu ma nie skorzystać? A że pisze do Ciebie żeby podtrzymac kontakt - a cóż to za wysiłek popitolić trochę?
Wydaje mi się, że szukasz 2-go dna tam gdzie go nie ma.
---------- 15:20 ----------Szafirowa napisał(a):Dlaczego go po prostu o to nie zapytasz ?
No właśnie - a zapytałaś go???