czy to nie przesada?

Problemy z partnerami.

Postprzez PodniebnaSpacerowiczka » 22 kwi 2010, o 09:33

Sansevieria napisał(a):(...) "afera" przypomina mi nastoletnie zakochanie... Zdarza się ono i kobietom zdecydowanie po 30-ce (bo to nie zależy chyba od wieku), które w przeciwieństwie do nastolatek mają pełne możliwości popełnienia wszelkich możliwych idiotyzmów. Zakochana nastolatka zwykle jednak musi się liczyć z rodzicami, szkołą, a dorosła nie. Niestety. A jak pamiętamy w stanie zakochania to się raczej racjonalnie nie myśli i chłodno nie ocenia...

He he, przyznam, że sama będąc nawet na studiach miewałam jednako (chemia potrafi zrobić z człowieka uległe zwierzęcie :)).
Dopiero, kiedy trafiłam na poważnie podchodzącego do mnie mężczyznę /w pełni znaczenia tego słowa/, dojrzałam do prawdziwego zw-ku.

Co nie zmienia faktu magdi, iż obrażanie się Twej kumoszki na Ciebie jest dziecinnym chwytem.
PodniebnaSpacerowiczka

Postprzez magdi » 22 kwi 2010, o 13:02

No nie da się ukryć, że chwyt jest dziecinny, ale ja się też tym za mocno nie przejęłam, bo wiem że szybko jej minie. I tak też się stało. Wczoraj do mnie zadzwoniła w pełnej ekstazie, że facet się nadął i nabzdyczył, bo poświęcił dużo czasu i energii, żeby ich spotkanie odbyło się w miłej atmosferze i w ogóle :roll: dla niej to oznacza, że mu na niej zależy i już planuje kolejne spotkanie. Przez planuje rozumie proszenie go o wyznaczenie kolejnego terminu audiencji :roll: pozwoliłam sobie tylko na drobną uszczypliwość, żeby wcześniej skonsultowała z nim terminy jego języków i innych zajęć dodatkowych :P

Obiecałam sobie, że już się nie wtrącam, nie oceniam, tylko obserwuję i słucham co Ada mówi. Mam nadzieję, że albo się im ułoży i będzie fajnie, albo Ada w porę się zorientuje, że coś nie gra i ucieknie.
magdi

Postprzez wuweiki » 22 kwi 2010, o 21:05

Może zaśpiewaj jej piosenkę :lol:
DLA ADY

;-)
wuweiki

Poprzednia strona

Powrót do Problemy w związkach