Blad...

Problemy z partnerami.

Postprzez Magda » 30 cze 2009, o 18:30

Poprostu nie lubie hipokrytow- pisze ze jej maz jest normalny ze poprostu woli przytulanie od seksu a na forum "problemy seksualne" pisze jak jej to źle bo jej maz nie chce sie z nia kochac...
Magda

Postprzez matylda » 30 cze 2009, o 18:33

Nie ma sensu się denerwować.
Salome ma poważne problemy seksualne z partnerem o czym niejednokrotnie wspominała - pewnie stąd taka reakcja Magdy.

Proponuję skupić się na Donie V. :)
matylda

Postprzez Magda » 30 cze 2009, o 18:35

Dokładnie, zgadzam sie z Matylda...
Magda

Postprzez miguel » 30 cze 2009, o 18:37

Magda napisał(a):Poprostu nie lubie hipokrytow- pisze ze jej maz jest normalny ze poprostu woli przytulanie od seksu a na forum "problemy seksualne" pisze jak jej to źle bo jej maz nie chce sie z nia kochac...

Możliwe. Ale jakoś irytuję mnie stwierdzenie autora wątku że jeśli facet woli czułości od seksu to znaczy że jest nienormalny. To że ktoś woli A niż B nie oznacza że nie lubi B.
miguel

Postprzez matylda » 30 cze 2009, o 18:39

:roll:
Ostatnio edytowano 30 cze 2009, o 18:50 przez matylda, łącznie edytowano 1 raz
matylda

Postprzez sikorkaa » 30 cze 2009, o 18:44

---------- 18:42 30.06.2009 ----------

Magda napisał(a):Poprostu nie lubie hipokrytow- pisze ze jej maz jest normalny ze poprostu woli przytulanie od seksu a na forum "problemy seksualne" pisze jak jej to źle bo jej maz nie chce sie z nia kochac...

magdo, nie goraczkuj sie :kwiatek: - nie ma o co. to, ze salome jest zle z tym, ze maz jest negatywnie nastawiony do seksu, nie musi oznaczac, ze odrazu uwaza go za nienormalnego, wiec nie wiem gdzie tu hipokryzja :bezradny:

---------- 18:44 ----------

Magda napisał(a):A jak Twoj maz nie lubi seksu to chyba jest albo z nim albo z Toba cos nie tak.

i tego typu pochopnych wnioskow tez nie wyciagaj, bo jesli salome nie moze na nikogo najezdzac, to i Ty tego nie rob - bo to bylo raniace i przykre :( co przytoczylam.
sikorkaa

Postprzez Magda » 30 cze 2009, o 18:46

---------- 18:45 30.06.2009 ----------

W tym ze raz pisze Donowi ze jej maż poprostu woli przytulanie i ze to normalne, a potem wyplakuje sie na innym forum ze maz jej nie chce - nie wyplakiwalaby sie jakby uznawala to za normalne. Ale z tego co wiem to jest watek DONA i nad jego problemem powinnismy sie zastanowic a nie nad problemami Solome

---------- 18:46 ----------

A przytoczylam to zeby wiedziala jak to jest jak sie kogos tak ocenia...
Magda

Postprzez sikorkaa » 30 cze 2009, o 18:48

salome napisał(a):A nie prawda - dla mojego faceta seks nie jest najwazniejszy. Woli sie przytulać niz kochac...

slowa, ktore teraz przytoczylam, magdo, to nie to samo, co - 'uwazam, ze to normalne, ze woli sie przytulac'. salome jedynie stwierdzila, ze jej maz tak woli, bez oceniania, jakie to jest dla niej.
sikorkaa

Postprzez miguel » 30 cze 2009, o 18:50

Magda napisał(a):---------- 18:45 30.06.2009 ----------

W tym ze raz pisze Donowi ze jej maż poprostu woli przytulanie i ze to normalne, a potem wyplakuje sie na innym forum ze maz jej nie chce - nie wyplakiwalaby sie jakby uznawala to za normalne.

Chyba zbyt daleko idący wniosek. Może po prostu jest jej źle?
miguel

Postprzez Magda » 30 cze 2009, o 18:55

SIKORKO, uwazasz ze napisala cos co dla niej jest nienormalne bo juz nie wiem co chcesz mi przekazac... Dla mnie to czysta hipokryzja... Poczytaj sobie jej watki.

Miguelu ja nie uwazam to za zbyt daleko idacy wniosek. A skoro jest jej zle niech cos z tym zrobi, a nie zaczyna mowic innym ze osoby ktore kochaja sa takie i owakie. Sama tez kocha kogos z kim jest jej źle...

ALE TO WATEK DONA!!!
Magda

Postprzez sikorkaa » 30 cze 2009, o 19:05

---------- 19:03 30.06.2009 ----------

magdo, spokojnie, cos czuje, ze nerwa zlapalas :pocieszacz: (nie zapominaj tylko, ze to Ty przywolalas dyskusje o salome).

---------- 19:05 ----------

czytam watki salome i doskonale wiem z jakimi boryka sie problemami, ale ona tu nie ocenila osob, ktore kochaja, tylko zachowanie dziewczyny, ktora zdradza. wyrazila swoja opinie na ten temat i ma do tego pelne prawo.
sikorkaa

Postprzez Magda » 30 cze 2009, o 19:08

---------- 19:07 30.06.2009 ----------

Jak mam byc spokojna jak obrzucacie mnie blotem za to ze bronie Dona przed nia? Ona zaczeła robic przykre uwagi pod adresem jego Madzi dziwiac sie ze za nia szaleje, a sama jest w podobnej sytacji...

Nie zapominaj Sikorko ze to Ty ciagle do tego wracasz...

---------- 19:08 ----------

Ja tez mam (niby) prawo do opini a jednak jestem za to w jakis sposob karana...
Magda

Postprzez sikorkaa » 30 cze 2009, o 19:12

madziu, o jakim blocie Ty mowisz? :shock: to tylko rozmowa .... nikt Cie tu niczym nie kara, wyluzuj. to dobrze, ze bronisz dana, ale jak widze niebardzo jest przed czym. salome ocenila zachowanie dziewczyny, jak zreszta i reszta tu sie wypowiadajacych. nie padly tu zadne jakos strasznie przykre slowa, a jedynie sama prawda.
sikorkaa

Postprzez Magda » 30 cze 2009, o 19:22

sikorkaa napisał(a):madziu, o jakim blocie Ty mowisz? :shock: to tylko rozmowa .... nikt Cie tu niczym nie kara, wyluzuj. to dobrze, ze bronisz dana, ale jak widze niebardzo jest przed czym. salome ocenila zachowanie dziewczyny, jak zreszta i reszta tu sie wypowiadajacych. nie padly tu zadne jakos strasznie przykre slowa, a jedynie sama prawda.

Jakim blotem? Przeczytaj sobie wpis Miguela pod moim pierwszym wpisem w tym watku.

Same prawdy? Zadne przykre slowa? A to ze nie jest dobra,szlachetna, skromna.. Na jakiej podstawie stwierdzila ze ona nie jest np skromna??? Zaloze sie ze jednak byloby Ci przykro jakby ktos tak napisal o osobie ktora kochasz...
Magda

Postprzez sikorkaa » 30 cze 2009, o 19:27

no to zastosuj licbe pojedyncza a nie mnoga, prosze.

a dlaczego tak ocenila? hmm... no coz - nie wiem dlaczego akurat ze nieskromna, ale inne i mnie samej sie nasuwaja, w kazdym razie, uwazam ze zachowanie omawianej panny jest bardzo nie faire.

pozdrawiam madziu :slonko:
sikorkaa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach