C.D. związek z...

Problemy z partnerami.

Re: C.D. związek z...

Postprzez Sansevieria » 3 mar 2012, o 15:39

Innuendo napisał(a):, mufcia - prawdziwa czy nie - uruchamia te ciemna strone naszych dusz - agresję,

może posypia się na mnie gromy ale tak ja to widze na ten moment

Mnie tam mufcia jakos nic specjalnie nie uruchamia, ale jak się zastanowic to sie z Tobą zgodzę, Innuendo, że mufcia na tym forum, prawdziwa czy też "bawiąca się" forumowiczami, jest faktycznie bardzo bezpieczną osobą do wyładowania agresji.

Agik, szyderstwo, ironia oraz sarkazm jak najbardziej są formami agresji werbalnej.
Sansevieria

Postprzez smerfetka0 » 3 mar 2012, o 22:15

Bianka jak nadrabialam ten temat to czekalam tylko na Ciebie i tez mi sie to nasunelo na mysl co i Tobie.

tylko teraz milosierna osoba broniaca mufci milczy sobie a po nas jezdzila jak po suchej kobyle.

smieszne i ciagle mnie wkurza.

z drugiej strony. dlaczego czlowiek - na pewno nei tylko ja, tak emocjonalnei podchodzi do rozncyh spraw i osob w necie ktorych nie zna nie widzial na oczy nie slyszal...to tylko swiat wirtualny :bezradny:
smerfetka0

Postprzez blanka77 » 3 mar 2012, o 22:24

smerfetka0 napisał(a):
z drugiej strony. dlaczego czlowiek - na pewno nei tylko ja, tak emocjonalnei podchodzi do rozncyh spraw i osob w necie ktorych nie zna nie widzial na oczy nie slyszal...to tylko swiat wirtualny :bezradny:

Bo uczciwy człowiek nie jest obojętny na krzywdę innych i gdy "usłyszy" wołanie o pomoc, to stara się to zrobić jak może i jak potrafi.

Trzeba miec jednak świadomość, że znajdą się osoby, które chcą sobie tylko pogadać, chcą wzbudzić w innych litość żeby coś samemu ugrać, a inne rzeczywiście tej pomocy potrzebują.

Tak w wirtualnym, jak i w realnym życiu na początku ciężko odróżnić te intencje od siebie.
blanka77

Postprzez smerfetka0 » 3 mar 2012, o 22:33

z tym sie zgodze. ale chodzio mi raczej o to ze taka osoba w tym swiecie cos ci powie jaka ty nie jestes, a ja np sie przejmuje pozniej czasami, mam na mysli jakis stalych uczestnikow rozmow, nie ogos kto wleci nagada i poleci.
smerfetka0

Postprzez blanka77 » 3 mar 2012, o 22:38

Smerfka, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i wcale nie musi ono być zgodne z Twoim. Trzeba jednak tego wysłuchać z powodu takiego, ze dobrowolnie jestes i wypowiadasz się na forum publicznym.
blanka77

Postprzez smerfetka0 » 3 mar 2012, o 22:47

rozumiem a przynajmniej staram sie. chodzi mi o totalnie nieprawdziwe oszczerstwo wobec mnie czy kogos innego, ja sie przejmuje a pozniej mysle - ta osoba mnie zna wiec po co te nerwy moje glupie ? nie mam na mysli krytyki a zwykle chamstwo.
smerfetka0

Postprzez blanka77 » 3 mar 2012, o 22:52

Podobno na chamstwo nie ma lekarstwa :bezradny: Nie wiem co masz na myśli, ale jeśli uważasz, że wypowiedzi kierowane pod Twoim kątem sa powodowane tym żeby Ci dogryźć, to się nie przejmuj :kwiatek:
blanka77

Postprzez Bianka » 3 mar 2012, o 22:57

smerfetka0 napisał(a):Bianka jak nadrabialam ten temat to czekalam tylko na Ciebie i tez mi sie to nasunelo na mysl co i Tobie.

tylko teraz milosierna osoba broniaca mufci milczy sobie a po nas jezdzila jak po suchej kobyle.

smieszne i ciagle mnie wkurza.

milczy bo całej reszcie przecież nie podskoczy...
Bianka

Postprzez blanka77 » 3 mar 2012, o 23:00

A ja nie w temacie :bezradny:
blanka77

Postprzez Bianka » 3 mar 2012, o 23:02

Może i dobrze Blanko :) po prostu troche przykro obrywać za coś, o czym teraz wszyscy mówią sobie w najlepsze..
Bianka

Postprzez smerfetka0 » 3 mar 2012, o 23:07

gdyby admin nie wycinal to by kazdy wiedzial jaka sprawa byla i bylby spokoj.
smerfetka0

Postprzez blanka77 » 3 mar 2012, o 23:14

Głowa do góry Dziewczyny :)
blanka77

Postprzez Justa » 4 mar 2012, o 02:00

Innuendo napisał(a):załóżmy że mufcia i jej opowieśc i każdy post to prawda - jeśli tak to jest to idealna ofiara przemocy, czyli z pewnej perspektywy ktoś kto potrafi sobą wywołać u innych chęć ranienia jej, wzbudza agresję
Myślę, że sporo w tym racji, bo chyba takie emocje/chęci mufcia w nas wyzwoliła... (często bez zastanowienia).
Justa

Postprzez mufcia123 » 12 mar 2012, o 15:20

Jesli chodzi o preferencje intymne...to oboje preferujemy DD czyli relacje domowej dyscypliny, chce zeby tak bylo i wreszcie czuje nasycenie, jestem szczesliwa ze tak doskonala ktos wspilgra z moimi pragnieniami. Czuje sie jego wlasnoscia i w tym czuje sie szczesliwa...l
mufcia123

Postprzez blanka77 » 12 mar 2012, o 15:26

mufcia123 napisał(a):Jesli chodzi o preferencje intymne...to oboje preferujemy DD czyli relacje domowej dyscypliny, chce zeby tak bylo i wreszcie czuje nasycenie, jestem szczesliwa ze tak doskonala ktos wspilgra z moimi pragnieniami. Czuje sie jego wlasnoscia i w tym czuje sie szczesliwa...l

Tak myślałam, bo ostatnio jest "moda" na to :mrgreen:
blanka77

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach