co o tym myslicie

Problemy z partnerami.

Postprzez niflheim » 5 mar 2009, o 13:12

[quote="muchomorek"]Poczekam, o ile starczy mi sił i zobaczę jak się sprawy potoczą...
a jak pojawi się nowy, oby lepszy model to go zamienię, ale na razie na horyzoncie widzę step, step.....................
[quote]

Zarąbiście, tak trzymaj..... I dziwisz sie ze ON sie niechce otworzyc.
Moze poprostu boi sie pokazac swoje uczucia, boi sie zakochac boi sie otworzyc tak na maxa bo gdyby to zrobil - partnerka mogla by go kopnac w "dupe...."
Moze mu opowiadalas o poprzednim zwiazku/partnerze ze byl zakochany w tobie a "wam nie wyszlo" i moze on boi sie tego ze podzieli losy poprzednika...... Faceci tez maja uczucia i bardzo wszystko przezywaja!

Moze tez byc tak (czego nie zycze) ze on mysli jeszcze o poprzedniej, jego uczucie do ex sie niewypalilo, i wtedy ten zwiazek traktuje jak wypelnienie luki po "niej"
niflheim

Postprzez muchomorek » 5 mar 2009, o 14:20

niflheim wisz, ale już mnie to zaczyna coraz bardziej wpierniczać, że ja zawsze myśle o tej drugiej osobie i nic nie dostaje wzamian. dzwonie do niego często (teraz staram się nie dzwonić) mówie mu,ze tęsknię,że jest mi smutno bez niego, a on nie reaguje...Im więcej uczucia mu okazuję tym on bardziej się oddala, coś tu jest nie tak ...
Nie wiem na czym to polega...
Ja już raz dostałam w dupe i to tak pożądnie bo myslałam tylko o moim lubym, nawet nie miałam znajomych, bo tylko on i tylko z nim...
A mój partner rozstał się ze swoja dziewczyną rok temu. Ona teraz jest w ciąży z jakimś innym gostkiem...
muchomorek

Poprzednia strona

Powrót do Problemy w związkach