Nie wiem już co mam robić. Moja miło¶ć, moja ukochana mi osoba wci±ż się kocha w swym byłym.
Jeste¶my już razem pół roku. Ja mam 23 lata, ona 19 lat.
Kiedy¶ byli¶my bardzo dobrymi przyjaciółmi, ja nikogo nigdy nie miałem, a ona chłopaka którego bardzo kochała..
Jak j± rzucił, to oczywi¶cie starałem się przy niej by¶, nawet targnęła się na swoje życie. Od tego momentu, zaczęła na mnie wszystko przerzucać...
Z pocz±tku nie bardzo chciałem z ni± być bo uważałem, ze to trochę za szybko i się tego trochę bałem, jednak ona tak bardzo chciała.. A ja nikogo nie miałem i marzyłem wówczas o tym aby z kim¶ być..
I tak wyszło. że 3 tygodnie potem byli¶my już razem
I teraz się pojawia problem..
Bo o ile na pocz±tku było pięknie, to teraz się psuje, ona ci±gle kocha swego byłego, wszędzie ma ¶lady po nim, zdjęcia których nie chce się pozbyć, pami±tki jakie¶ i chociaż nie raz na ten temat rozmawiali¶my dlaczego tak jest to dopiero w smsie sie przyznała do tego, że wci±ż kocha swego byłego..
Jak j± pytam o to co do mnie czuje to zawsze sama mówi, że nie wie i do tego płacze..
On ci±gle jej w głowie siedzi, to jest takie dla mnie męcz±ce, dobijaj±ce i wyczerpuj±ce, że zacz±łem chodzić do psychologa [chociaż powodów było kilka].
Ja już sam nie wiem
Próbowałem, chyba wszystkiego, rozmów i tak delikatnie i wyrozumiale i tak bardziej stanowczo, starałem sie nawet swego czasu za dwoje, znaczy wysyłałem jej różne niespodzianki, kwiaty, krótkie listy..
Bardzo j± kocham i mi zależy na jej szczę¶ciu, ale ja już nie mogę tak
Ci±gle tylko o niej my¶lę, mam miliony my¶li w głowie w tym takie bardzo czarne.. W dodatku chudnę i zaniedbuje swoje życie prywatne i studia..
Nie wiem co już mam robić, a chcę bardzo z ni± być, ale ja tak dalej będzie to się chyba wykończę nerwowo..
Co robić?