Rozstanie

Problemy z partnerami.

Re: Rozstanie

Postprzez magbet18 » 27 sty 2015, o 21:47

Jesteś jeszcze młoda, znajdziesz kogoś kto Cię doceni, a nie cebulaka
magbet18

Postprzez mariusz25 » 8 lut 2015, o 00:41

Kazde rozstanie jest raczej trudne i bolesne
Nie mozna miec nikogo na wlasnosc, nie mozna tez zyc wyobrazeniem jakie mamy o kims
ale tym kim ten ktos jest.
Czasami pomaga napisanie na kartce papieru plusy minusy, czego ci brak tak na chlodno
JAk slysze slowo kocham w tym kontekscie to mysle wlasnie o tym ze ktos ma wyobrazenia o kims a nie
rzeczywista osobe
mariusz25

Postprzez beta501 » 8 lut 2015, o 12:19

zgadzam się z Mariuszem....mi wiele lat zajęło zrozumienie , że widzę to co chcę widzieć, że żyję wyobrażeniem osoby a nie prawdziwym obrazem....i w sumie nigdy bym tego nie zobaczyła sama gdyby nie pomoc psychologa...śmiem twierdzić nawet , że to co czujesz to nie miłość tylko uzależnienie.takie ślepe trwanie....daj sobie czas, z dystansu wszystko wygląda zupełnie inaczej....zajmij się sobą swoimi sprawami nie wiem....zajmij czymś innym głowę...to nie jest łatwe , wiem o tym bo przerabiałam wszystkie etapy uzależnienia ....wbij sobie do głowy , że nie ma ważniejszej rzeczy niż szacunek dla samej siebie ....nikt nie ma prawa pozbawiać Cię godności i pomiatać Tobą!...Ty jesteś na pierwszym miejscu , Twoje życie jest na pierwszym miejscu i jeśli dołączy do Ciebie druga osoba to ma być przy Tobie a nie nad Tobą........czego i Tobie i sobie życzę w tym pięknym dniu :)
beta501

Poprzednia strona

Powrót do Problemy w związkach