Brawo Marie
Sedno
Z taką klasą oddałaś łopatkę, ze normalnie aż się uśmiechnęłam
Moja Złota Dziewczyna
dziewczyny i chlopak moze i sie naucza...ale ty watpie....raczej sie pogorszy...ja to nazywam przypadek NIEREFORMOWALNY...sikorka napisał(a):super marie, dziewczyny i chlopak moglyby sie od Ciebie sporo nauczyc
marie89 napisał(a):A czy coś dobrego na forum WSPARCIA wnosi? Również wątpię.
Re: I kolejny rok mija
Postprzez sikorka » Cz 6 gru 2012 17:08
marie89 napisał(a):
impresja7 napisał(a):Ale ja widzę tu chętną .. marie aż sie rwie całuski śle.....startuj
Dwoiłam się i troiłam ale Miguela nie uwiodłam...
a kogokolwiek innego Ci sie udalo?
sikorka
Postprzez sikorka » So 8 gru 2012 14:26
marie89 napisał(a):Miguel
Uszy do góry, klata do przodu i zagadywać dziołchy...
bo marie wciaz czeka na kogokolwiek
wiec miguel moze chociaz Ty?
Postprzez sikorka » Cz 6 gru 2012 23:38
jedno Ci powiem koniu - spaaaadaj
Postprzez sikorka » Pt 7 gru 2012 00:36
brzydzilabym sie koniu
Postprzez sikorka » Pt 7 gru 2012 01:11
lac to sobie mozesz swoich chloptasiow jesli Ci na to pozwola - o moim mozesz wylacznie pomarzyc
sikorka
Postprzez sikorka » Pt 7 gru 2012 01:18
dobranoc. wspolczuje ze sam ze soba musisz przebywac - rzygac sie chce .... bleee
jak to dobrze, ze Twoja osoba to ja moge sobie co najwyzej tylek podetrzec
czyzbys nie miala dzieci na podoredziu, zeby sie dzis na nich wyzyc, ze przyszlas na mnie sobie pouzywac? zapomnialas o codziennej dawce klapsow dla nich i masz za duzo agresji w sobie?
papa - baw sie dobrze agresywna mamusiu
spadaj dziecinko kisic ogorki czy co tam innego
taka jestem nieinteresujaca a ciagle i ciagle analizujesz moja osobe - oj ewidentnie Ci sie nudzi.
i masz racje - nikt mnie tu od ptasich mozdzkow, glupich, swin itp nie wyzywa wymyslilam to sobie ale tak, tak - oni maja prawo i moga, bo to oni - tu tez masz racje
spadaj i 3maj sie ode mnie z dala - bo smierdzisz takim zaklamaniem, ze szkoda slow.
zegnam sie z Toba, bo mi sie do buta przykleilas, a wiadomo ze gowno sie zawsze wyparza bo bakterie roznosi - papa kuchareczko.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 323 gości