Jak rozpoznac czy facet jest zainteresowany?

Problemy z partnerami.

Jak rozpoznac czy facet jest zainteresowany?

Postprzez kropla » 22 lis 2012, o 23:23

Witam,

poznalam przez internet kogos, kto wydaje mi sie nadzwyczaj interesujacy.

Nawiasem... Bylam na tym portalu kilka miesiecy. Napisalo do mnie dosyc sporo facetow.. Ale czesto nie odpisywalam albo po kilku zdaniach przestalam pisac, bo czulam, ze to nie ten. Chcialam sie juz odmeldowac ale w ostatniej chwili pojawil sie "on". 1-wsza wiadomosc, ktora od niego dostalam byla dosyc obszerna i dokladnie taka jaka chcialam uslyczec!

Po kilku spotkaniach wyladowalam z nim w lozku.

Sorry za glupie pytanie, ale jak rozpoznac czy on chce sie tylko od czasu do czasu przespac/spotkac czy chce zwiazku?

Dzieki z gory!

Pzdr.

kropla
kropla

Re: Jak rozpoznac czy facet jest zainteresowany?

Postprzez smerfetka0 » 22 lis 2012, o 23:28

chyba tylko w ten sposob zeby nie ladowac z nim od razu w lozku znowu i nadac temu biegowi rece i nogi.

a tak nawiasem, nikt tego nie moze przewidziec, jedynie obserwuj, nie angazuj sie (choc latwo powiedziec) i daj czas zeby pokazal ze nie jest tak jak sie obawiasz.
smerfetka0

Postprzez caterpillar » 23 lis 2012, o 18:32

Sorry za glupie pytanie, ale jak rozpoznac czy on chce sie tylko od czasu do czasu przespac/spotkac czy chce zwiazku?

nie chodzic do lozka na kazdej randce :wink:

a tak powazniej jesli bedzie wam fajnie spedzajac czas (bez sexu) np w parku,kinie itd i widzisz ,ze FACET zabiega o spotkania to mozna podejrzewac,ze mu zalezy.

ja chyba sie starzeje :| jakos z moich doswiadczen wnioskuje ,ze im pozniej zaczyna sie zycie sexualne z nowym partnerem tym wszystko bardziej poukladane ..a tak to troche od dupy strony :?

ja osobiscie zaluje ,ze za szybko zaczelam mam poczucie ,ze tracilam ten fajny czas wspolnej fascynacji ehhhh :P

wiec moze kroplo bylo by wskazane wstrzymac sie z lozkowaniem ;)
caterpillar

Postprzez doduś » 5 gru 2012, o 12:20

zaproponuj mu małżeństwo ? tudzież jakąś inną formę "trwałego" związku ? konkubinat ? wspólny kredyt ?
sprawdź też czy ma obrączkę albo ślady po kajdankach.

a tak na serio. Czego nie robic za często już wiesz a przy tym zdaj się na swoja intuicję. Jeśli do tego będziesz uważna obserwatorką wszelkie objawy fałszu wychwycisz szybko.
No i jeszcze jedno. facet jest Tobą zainteresowany. Pytanie tylko w jakim celu.
doduś

Postprzez impresja7 » 5 gru 2012, o 12:26

Zapytać wprost,przecież nie masz 16 lat ,zeby sie domyślać.
Chyba po tak daleko zaszłej intymości masz prawo wiedzieć jakie są Wasze realcje i masz prawo wymagac wierności.
Ze względu przede wszystkim na lojalność w stosunku do Ciebie i zdrowie, (mam na mysli choroby przenoszone drogą płciową.
impresja7

Powrót do Problemy w związkach